Ishaanweg 39

Ishaanweg 39 - Goed uitziende woning voor een starter. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Ishaanweg 39

Goed uitziende woning voor een starter.

Objectcode: W0790B6

€ 57.500

$ 64.595

SRD 1362807.5


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 100 m²
Perceelopp.: 564 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1

Omschrijving

Het eerste opstapje naar uw eigen volwaardige woning!

De woning
De woning is gelegen aan een doodlopende onverharde weg, een zijstraat van de Welgedacht B. We hebben hier te maken met een woning die zo goed als klaar is en over alles beschikt.

Via de carport komen we in de woonkamer. Aansluitend op de woonkamer hebben we de slaapkamer met zijn eigen bad en toilet; er is goed gebruik gemaakt van de lege ruimtes om hang- en lig ruimte te maken voor het opbergen van de kleren. Met een opstapje komen we in de eethoek en de keuken terecht die voorzien is van een kookeiland, die een moderne look geeft aan de woning.

Via een korte gang aangrenzend aan de keuken komen we bij de voordeur en het gastentoilet. Het prettige van deze woning is dat het grote achterterras dat gericht is op het noordoosten ervoor zorgt dat je kunt genieten van de wind en de koelte van het achterterras, vanwege zijn ligging en grootte.

Er zijn inderdaad nog wat werkzaamheden die gedaan moeten worden zoals: het afschilderen, kleine reparatiewerkzaamheden, het verdichten van de buitenwanden en wat ook vermeldenswaard is dat er genoeg ruimte bestaat om er een of twee kamers bij te bouwen.

Lees verder...

Het perceel
De breedte van het perceel is 28 meter en diepte 20 meter, links en rechts een onbebouwd perceel en van achteren grenst de woning aan een bebouwd perceel. Het geheel is omrasterd en beschikt over een elektrische rolpoort.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen aanwezig 110/220 aanwezig.

Samenvatting
Met weinig inspanning en het minimale aan financiële middelen maakt u van deze woning uw eigen woning op maat.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Ishaanweg • Welgedacht B • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!