Jadnanansinglaan 56

Jadnanansinglaan 56 - Prachtige nieuwbouwwoning te Kwatta - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Jadnanansinglaan 56

Prachtige nieuwbouwwoning te Kwatta

€ 225.000

$ 271.211

SRD 3,838.727


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 320 m²
Perceelopp.: 1268 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze prachtige nieuwbouwwoning is gelegen aan de Jadnanansinglaan 56, in een zijstraat van de Kwatta- en de Sophia’s Lustweg. De Jadnanansinglaan is een onverharde weg, iets voorbij de Derde Rijweg en dit object is de derde woning in de straat vanuit de hoek Sophia’s Lustweg. In de omgeving zijn er supermarkten, pompstations, scholen en niet ver op de Kwattaweg heb je het Planet Casino.

De woning
De woning heeft een woonoppervlakte van 320 m² en is als volgt ingedeeld: ruime woonkamer, open keuken, een studeerkamer, 2 slaapkamers, 1 master bedroom met eigen walk-in closet en bad & toilet, nog een algemeen bad en toilet, een gastentoilet op het balkon en een garage voor twee auto’s met een elektrische garagedeur. Kortom, deze woning is voorzien van alles dat in een luxe woning hoort te zijn. Op het terrein kunnen ook meerdere auto’s parkeren. Verder is er met materialen van de hoogste kwaliteit gebouwd. U kunt hier echt meteen intrekken!!

Het perceel
Het perceel is 1268 m² groot en heeft een frontbreedte van 30 m en een diepte van ongeveer 42 m; de titel is eigendom. Dit perceel is ruim en er is voor, rechts en achter de woning nog genoeg perceelruimte over om een prachtige tuin aan te leggen met mooie bomen, planten met alles erop en eraan: zwembad, jacuzzi, cabana. De bestaande achterkeuken kunt u verder uitbouwen tot een overdekte buitenkeuken met zitruimte zodat u lekker in de tuin kunt koken. U kunt hier zelfs een appartementje bijbouwen.

Voorzieningen
Fully airconditioned, warm/koud water, 110/220 v stroom (3 fase), alarm & camera installatie (PPS).

Bij deze woning is er een overdrachtsvoordeel

Spreekt deze woning u aan? Maak dan gauw contact met ons.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Sandra Slijngard

+597 890-1439

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Jadnanansinglaan • Kwatta • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!