fbpx

Jagtlust perc. 627

Jagtlust perc. 627 - Ruim terrein en een prachtige woonomgeving, met een zo goed als afgemaakte woning - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Jagtlust perc. 627

Ruim terrein en een prachtige woonomgeving, met een zo goed als afgemaakte woning

€ 49.750

$ 58.547

SRD 436.642


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 80 m²
Perceelopp.: 587 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1

Omschrijving

De woning
Voor wat deze woning aangaat kunnen we zeggen dat de woning in een natuurrijke omgeving ligt en aan een betegelde weg in een bewaakte omgeving. De woning zelf is nog nooit bewoond geweest en is zo goed als af.

Het ophogen van het erf, plaatsen van een aanrecht, het ophangen van de verlichting en natuurlijk is de verdere inrichting van meubilair voor u. Alle voorzieningen voor elektra zijn aanwezig, maar in dit gedeelte van het verkavelingsproject is er nog geen stroom getrokken naar deze woning, wat er wel zit aan te komen, omdat fase drie van dit project wordt afgerond.

Lees verder...

De woning heeft twee slaapkamers waarvan één slaapkamer zijn eigen bad en toilet heeft. Het beschikt over een garage met roldeur en een washok. Deze woning is echt aan te bevelen voor een starter of alleenstaande, wanneer je twee rechterhanden hebt en niet bang bent om wat energie in het geheel te stoppen, kan je zeker nog wat gelden uitsparen door een x aantal dingen zelf aan te pakken. Deze woning is gelijk te betrekken.

Het perceel
Het perceel ligt in een bocht aan een betegelde weg, moet nog worden opgehoogd en is goed onderhouden.

Voorzieningen
Alle aansluitingen voor de nutsvoorzieningen zijn aangebracht.

Samenvatting
Een woning voor iemand met een beperkt budget, rust en natuurschoon. Deze woning is een aanrader!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Jagtlust • Commewijne • Suriname


Deel deze pagina!