fbpx
Jaimanilaan 6

Jaimanilaan 6

Jaimanilaan 6 - Leuke woning te Uitvlugt - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Jaimanilaan 6

Leuke woning te Uitvlugt

€ 182.500

$ 202.090

SRD 1,507.184


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Type: Laagbouw
Woonopp.: 190 m²
Perceelopp.: 663 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Leuke woning op een hoekperceel te Uitvlugt.

Het pand
Deze leuke woning staat in een zijstraat van de Margarethalaan, op de hoek van de Soebhadrielaan. De woning, gelegen aan drie goed geasfalteerde straten, en het terrein, verkeren beide in goede staat. Met een mooie bouwoppervlakte van 190 m², ziet de indeling er als volgt uit: een woonkamer met een kleine knusse keukenruimte, een master bedroom met eigen bad en toilet, gemeenschappelijk bad en toilet voor de overige twee slaapkamers, een achterterras en een gesloten garage.

De entree staat aan drie kanten, via elke straat kan je via een betegelde oprijlaan het terrein op. Alhoewel de ingang naar de garage aan de Jaimanilaan zelf zit. Voldoende parkeergelegenheid voor zowel de bewoners als voor de gasten. Het terrein is goed opgehoogd en vrijwel volledig betegeld met betonnen straatklinkers. Het deel van het terrein dat niet verhard is, is voorzien van een goed onderhouden grasgazon dat beplant is met sierplanten. De oppervlakte van het terrein is totaal 663 m². Ook de berm is keurig onderhouden en voorzien van parkeervakken aan de Jaimanilaan en verder beplant.

Voorzieningen
Straatverlichting en een gesloten rioleringssysteem zijn aanwezig. Het geheel is voorzien van een degelijke omrastering. Verder is de woning voorzien van 110 & 220v en alarminstallatie.

Er is veel vraag naar woningen te Uitvlugt, dus reageer gauw om deze te bezichtigen.

Jaimanilaan 6

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Jaimanilaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname