fbpx
James Wattstraat 10

James Wattstraat 10

James Wattstraat 10 - Royale Villa inclusief vrijstaand appartement te Mon Plaisir - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

James Wattstraat 10

Royale Villa inclusief vrijstaand appartement te Mon Plaisir

€ 490.000

$ 541.860

SRD 4,041.195


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Villa
Woonopp.: 650 m²
Perceelopp.: 1518 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 9
Slaapkamers: 6
Badkamers: 4

Omschrijving

Met 650 m² aan woonoppervlakte is royaal wonen een understatement voor deze woning, gelegen in een wijk die vrij populair is als woonomgeving. Al bij het betreden van het perceel treft u een indrukwekkende ruimte vóór en onder de woning. Een ruimte die kan fungeren als parkeerplek voor zeker 6 auto’s. Dezelfde ruimte is ook uitermate geschikt voor speciale gelegenheden waarbij een groot aantal gasten ontvangen kunnen worden. Aan de zij- en achterkant van de woning is een heel sfeervol aangelegde tropische tuin met een diversiteit aan planten in verschillende perkjes. Een schitterende aangelegde vijver met Koi karpers - gesitueerd onder een grote boom die veel schaduw biedt – maakt de tuin tot een bijzonder aangename plek om te relaxen en verkoeling buiten het bereik van de vaak hete middagzon.

Bij het betreden van de woning via de begane grond treft u meteen de bijzonder praktische locatie van de volledig uitgeruste, ruime moderne keuken met granieten aanrechtblad. Tevens op de begane grond is er een hal met een ontvangstruimte, een studeerkamer, een wasruimte en een badkamer. Via een solide hardhouten binnentrap bereikt u de bovenverdieping die aan ruimte niets te wensen overlaat. De indeling is als volgt: een tweede grote keuken, een hele ruime living die alle mogelijkheden heeft om het in te delen in functionele en intieme ruimten zoals een lounge area, 4 slaapkamers waarvan 2 met eigen bad en toilet. De andere 2 hebben een gedeelde bad en toilet.

Lees verder...

Verder is er geheel in lijn met de grote woonoppervlakte sprake van 3 balkons, die het niet alleen mogelijk maken om de woning de gehele dag koel en licht te houden, maar ook een aangenaam uitzicht te bieden op de omgeving. De algemene indruk is dat de woning zeer degelijk gebouwd is met duurzame materialen zoals hardhouten binnen- en buitendeuren, een tijdloze parketvloer en een hardhouten binnentrap.

De huidige klassieke inrichting is met eenvoudige ingrepen te transformeren tot een ‘up to date’ interieur met bijzondere accenten door de nagelvaste tijdloze hardhouten elementen in de woning. Achter de woning is een volledig ingericht appartement, wat eventueel voor verhuur of als gastenverblijf gebruikt kan worden.

Het perceel
Het perceel van 1518 m² is onder de woning volledig betegeld. Voor een groot deel is het perceel bestraat en de rest is voorzien van betonnen looppaden.

Voorzieningen
De woning heeft alle voorzieningen die nodig zijn voor veilig en comfortabel wonen.

Samenvatting
Deze exclusieve woning met perceel gelegen in een prettige en bewaakte leefomgeving, zijn van een bijzondere klasse. Voor een prijsstelling in relatie tot het wooncomfort, voorzieningen, woonoppervlak, perceelgrootte en locatie mag het absoluut en zonder twijfel als scherp betiteld worden. Voor meer informatie of een bezichtiging, neemt u contact op met ons!

James Wattstraat 10

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
James Wattstraat • Mon Plaisir • Paramaribo • Suriname