Jan Steenstraat 124

Jan Steenstraat 124

Bijzonder goed gelegen hoogbouw woning aan de Jan Steenstraat 124

Objectcode: KW00613

€ 315.000

$ 334.465

SRD 13230000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 282 m²
Perceelopp.: 625 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 4
Badkamers / WCs3 / 3

Omschrijving

Het perceel waarop deze woning zich bevindt, is het tweede perceel vanaf de hoek. De woning is een solide gebouwde stenen woning op een ruim perceel van 625 m2. Wat deze woning bijzonder maakt, is dat het ook een uitstekende locatie zou kunnen zijn voor commerciële activiteiten. Het ligt dicht bij de Maretraite Mall (op nog geen 50 m afstand) en aan de verbindingsweg tussen de Gompertstraat en de Mr. Thurkowstraat. Zonder twijfel is het een gewilde locatie.

Het perceel is toegankelijk via een dubbele schuifpoort. Een groot deel ervan is bestraat met een onderhoudsvriendelijke strook schelpzand, waarlangs zorgvuldige beplanting langs de rand van de betonnen schutting is aangelegd. De opvallende trap aan de voorzijde biedt toegang tot de bovenverdieping. Beneden bevindt zich de carport, naast een ruim gedeelte van de tuin dat is bestraat met klinkers, waardoor er ruimte is om meerdere auto's op het terrein te parkeren. Aan het einde van de carport bevindt zich de ingang naar de benedenverdieping. De indeling beneden omvat allereerst een royale leefkeuken, een wasruimte en een doucheruimte met toilet. Vanuit deze keuken is ook de buitenberging aan de achterzijde bereikbaar, waar voldoende ruimte is voor bijvoorbeeld tuingereedschap.

Lees verder...

Een interessante toevoeging op de benedenverdieping is de aanbouw van een volledig appartement met een woonkamer, slaapkamer, keuken en doucheruimte met toilet. Dit is ideaal voor verhuur of als accommodatie voor gasten, omdat er voldoende aandacht is besteed aan het waarborgen van privacy.

Via een stevige hardhouten binnentrap bereikt men de bovenverdieping van deze ruime woning. Hier vindt men de woonkamer met een opvallende, met hardhout gelakte vloer die zowel een moderne als klassieke inrichting mogelijk maakt. Vanuit de woonkamer wordt de aandacht automatisch getrokken naar het brede, goed beschutte voorbalkon met overkapping, vanwaar een indrukwekkend uitzicht is op het brede afwateringskanaal tussen de Jan Steenstraat en de Copernicusstraat. De bovenverdieping beschikt verder over 3 slaapkamers, 1 studeerkamer en een badkamer met toilet.

De woning verkeert in goede staat van onderhoud en biedt diverse functionele mogelijkheden. De locatie kan absoluut worden beschouwd als een 'unique selling point'.

Wilt u meer weten over deze woning, neem dan vrijblijvend contact op voor een bezichtigingsafspraak of aanvullende informatie

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Jan Steenstraat 124 • Paramaribo Noord • Paramaribo • Suriname