Jokelaan 4

Jokelaan 4

Prachtige woning op een A-locatie

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 300 m²
Perceelopp.: 480 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Prachtige woning op een A-locatie.

Het pand
Deze woning gelegen in een residentiële omgeving staat op een eigendomsterrein van 480 m². U kunt de woning vinden door vanuit de Gemenelandsweg de Ankielaan in te rijden, en slaat u bij de 2e zijstraat rechtsaf, de Jokelaan in. Op nummer 4, staat deze prachtige, maar toch wel gedateerde woning, welke jaren geleden gebouwd is voor een “stijl en smaak” die paste in die tijd. De woning is voorzien van alles om van een goed en mooi leven te genieten. Deze woning is zeer goed te combineren met een frisse, nieuwe, moderne renovatie. De indeling is als volgt: een garage voor één auto, die gekoppeld is aan het voorterras en vanuit het terras kom je de woonkamer in. Vanuit de woonkamer is er toegang naar de aparte keuken, een gang waar de drie slaapkamers zijn met tweemaal bad en toilet. Aan de achterzijde van de garage vindt u een kleine opslag- /washok die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Bent u op zoek naar een woning in een kindvriendelijke wijk en buurtbeveiliging op een A locatie? Dan is dit huis een aanrader. De woning biedt vele mogelijkheden voor veranderingen.

Voorzieningen
Straatverlichting en een gesloten rioleringssysteem zijn aanwezig. Het geheel is voorzien van een degelijke omrastering. Verder is de woning voorzien van 110 & 220v en alarminstallatie.

Er is veel vraag naar woningen te Uitvlugt. Reageer dus gauw om deze te bezichtigen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Jokelaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!