Kamlawatieweg 28

Kamlawatieweg 28

Wonen aan de rand van de stad, in alle luxe en welvaart, met prachtig uitzicht over het water!

Objectcode: W0742B6

€ 349.000

$ 404.952

SRD 8271649


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 700 m²
Perceelopp.: 1106 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 5
Badkamers: 5

Omschrijving

Wonen aan het water in Klasse, Luxe, Landelijk, Rustgevend en toch alles binnen handbereik. Deze woning is een absolute ‘Must See’.

De woning
Deze in 2012 volledig gerenoveerde woning is een absolute ‘must see’, een lust voor het oog indien u oog heeft voor detail en beseft wat cachet inhoudt. Uitzicht vanaf het voorbalkon over het Saramacca Kanaal waar het gelijk zeer landelijk oogt. U ziet in de verte de woningen staan aan de overzijde van het kanaal en het lijkt bijna of u terugkijkt in de tijd. Wat is het mooi zo thuis te komen en de late avond op uw voorbalkon door te brengen met een tijdloos landschap in alle stilte en rust!

De woning heeft een ingang aan de Westzijde langs het kanaal. U kunt via de buitentrap (2 aanwezig) zowel toegang krijgen tot de hoofdwoning in de keuken of via het voorbalkon in de woonkamer. Ook kunt u via de voorzijde toegang krijgen tot de benedenruimte waar twee dubbele appartementen aanwezig zijn. De hoofdwoning op de 1ste verdieping heeft een bebouwd oppervlak van maar liefst 340 m2 en op de begane grond heeft u een oppervlakte van 270 m2, terwijl de garage een totale oppervlakte heeft van 90 m2.

Het gedeelte van de keuken is betegeld, terwijl de plek waar de keuken overgaat in de woonkamer voorzien is van een prachtige houten kopie vloer die verder door de gehele bovenwoning loopt (uitzondering balkon en natte ruimten).

De indeling van de woning en met name de gang is dusdanig dat er ruimte is om een inpandige trap die naar de begane grond gaat, te maken.

Op de begane grond treffen we een zee van ruimte aan. Behalve de open ruimte die dienst kan doen om rustig te vertoeven is er opslag voor een boot of extra garageruimte, eventueel zou hier een fraaie lounge of gymruimte gemaakt kunnen worden. Verder zijn er twee aparte appartementen aanwezig op deze begane grond waarvan 1 compleet is ingericht met een uitgebreide fraaie keuken. Beide appartementen hebben een slaapkamer en sanitaire voorzieningen.

Lees verder...

De garage kunt u bereiken via de zijde van de Kamlawatieweg (zuid). Deze dubbele garage is voorzien van automatische roldeuren en een automatische schuifpoort aan de voorzijde. In de garage is er een laundry aanwezig en voldoende extra bergruimte. Voor de tuinman is er een extra douche met toilet aan de garage gebouwd die via de buitenkant bereikt kan worden.

Het perceel
Het hoekterrein van 1106 m² oogt ruim waarbij de woning dusdanig is gebouwd dat er voldoende terrein aan de voorzijde over is voor het eventueel realiseren van een zwembad. De strook aan de overzijde van de woning die langs het kanaal ligt is altijd door de huidige en vorige eigenaars in gebruik geweest, er is een opstal opgebouwd (boothuis) die echter in een slechte conditie verkeert. Behalve dit opstal was er een in beton gestort terras plateau en is er nu een boothelling aanwezig. Deze strook kan wederom in gebruik worden genomen, eventuele gebruiksrechten hierop kunnen officeel worden aangevraagd via het ROGB.

Voorzieningen
In deze woning is aanwezig: alarmsysteem, internet, 110/220volt aan stroom, fully airco plafond units, louvre luiken.

Samenvatting
Een prachtige ruime gezinswoning met erg veel potentie en mogelijkheden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Thijs Mouchart

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Kamlawatieweg • Leiding 11A • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!