fbpx
Kanastraat hoek Tulpstraat

Kanastraat hoek Tulpstraat

Kanastraat hoek Tulpstraat - Stijlvolle klasse woning te Zorg en Hoop - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Kanastraat hoek Tulpstraat

Stijlvolle klasse woning te Zorg en Hoop

€ 220.000

$ 256.160

SRD 3,625.694


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 300 m²
Perceelopp.: 900 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 4
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2

Omschrijving

Stijlvolle klasse woning, inclusief studio op een hoekterrein te Zorg en Hoop.

De woning
Deze bijzondere woning bestaat uit twee woonlagen.
Alles in en aan dit woonhuis is ruim: de woonkamer, de keuken, de slaapkamers, de badkamers, het balkon én niet te vergeten de prachtige goedverzorgde tuin. Deze goed onderhouden woning heeft een master bedroom met een grote closet. De closet zou eventueel als vierde slaapkamer in de bovenwoning gebruikt kunnen worden. Aansluitend aan de masterroom is er een badkamer met douche, ligbad, wasbak en toilet. De lichte en ruime woonkamer heeft een prachtige houtenvloer en de ramen in dit huis zijn shutter ramen. Aan twee zijden van de kamers is er een gang. Een met uitzicht naar de straat toe en de andere met uitzicht op de mooie tuin. De andere overige twee slaapkamers hebben een mooie grootte en er is boven nog een gastentoilet. Omdat het huis precies in de wind gebouwd is, is de koelte in de woning kenmerkend. De slaapkamers en de woonkamer zijn voorzien van airconditioning.

Lees verder...

Onder de woning kunt u uw auto('s) parkeren of gewoon relaxen in de koelte. De woning staat op afgestortte betonnen neuten waarop de hele woning is gebouwd, die een prachtige eenheid vormen met de mooie aangelegde tuin eromheen. Beneden is een appartement/studio met eigen bad en toilet, keuken en slaapkamer; geschikt voor gasten of om eventueel te verhuren. Verder staan beneden een washok en twee ruimtes voor opslag. Met een goede visie of aanpak kan dit huis helemaal omgetoverd worden naar een moderne woning op een toplocatie of u kiest ervoor de klasse oude stijl te behouden, hetgeen deze woning zo uniek maakt.

Het perceel
Het ruime perceel van 900 m² ligt in een aangename rustige straat. De woning is verder voorzien van drie fase stroom en heeft een zonneboiler. Alarm is ook aangesloten op het pand.

Samenvatting
Er is geen gelijke van deze woning te koop in Suriname. Bent u iemand die de oude stijl waardeert of juist iemand die durft oud en nieuw te combineren? Dan is dit object perfect voor u.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Kanastraat hoek Tulpstraat

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Hoek Kana- en Tulpstraat • Zorg en Hoop • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!