Kapitein A. Philipstraat 43

Kapitein A. Philipstraat 43

Woning in gated community, Bridge Village

Objectcode: W0754B9

€ 77.000

$ 87.030

SRD 1824977


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 200 m²
Perceelopp.: 540 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Woning in een gated community, Bridge Village.

Dit object staat aan de Kapitein A. Philipstraat op nummer 43. Deze straat behoort tot de gated community/ verkavelingsproject Bridge Village. Het is een project aan de Wolframstraat, met een hefboom en 24/7 bewaking. Dit project staat op steenworp afstand van de Jozef Israelstraat en de Ringweg. Perfecte uitvalswegen naar het zuiden, maar ook naar het centrum van Paramaribo. Voldoende faciliteiten, supermarkten en voorzieningen in de directe omgeving ontbreken niet. Overall gezien wordt dit project niet optimaal onderhouden met name de kanalen, waterwegen, de bermen en onderhoud van de onbebouwde kavels, maar geeft niet weg dat het hierbij om een leuke woning gaat die goed onderhouden is en alle nutsvoorzieningen heeft.

Woning, kantoor en terrein
Het pand hier gaat het om een laagbouwpand aan een goed onderhouden betegelde straat met buren.

De indeling ziet er als volgt uit; drie slaapkamers, waarvan een de master is met eigen bad en toilet, een voorzaal met keuken, een extra kamer/chillruimte, nog een bad en toilet en een berging.

Het terrein heeft een oppervlakte van 540 m2, met een frontbreedte van 17.5 meter. Dit terrein is volledig in cultuur gebracht met een inrit, opstallen, een tuin, stenenschutting en grenst aan een kanaal. Het zal opvallen dat het kanaal aan de achterkant van deze woning wel onderhouden is. Op het terrein staat een schattig kantoor die vele opties biedt.

Bij de koop kan de inboedel eventueel overgenomen worden.

Samenvatting
Een leuke knusse woning op een grondhuur terrein, in een gated community die niet optimaal onderhouden en beheerd wordt.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Kapitein A. Philipstraat • Tourtonne • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!