fbpx
Kasabaholoweg 199 Kasabaholo Paramaribo Surgoed Makelaardij NV Koopwoning W0627B6 1 - Kasabaholoweg 199

Kasabaholoweg 199

Kasabaholoweg 199 - Zeer goed onderhouden woning aan de hoofdweg. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Kasabaholoweg 199

Zeer goed onderhouden woning aan de hoofdweg.

€ 129.000

$ 144.107

SRD 1,074.747


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 215 m²
Perceelopp.: 500 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Zeer goed onderhouden woning aan de hoofdweg van Kasabaholo.

De woning
De zeer goed onderhouden woning heeft alle voorzieningen voor comfortabel en veilig wonen in een omgeving met goede sociale controle. Er is een diversiteit aan winkels in de omgeving en alles is op loopafstand. De goed verzorgde tuin rondom de woning is onderhoudsvriendelijk aangelegd met veel potplanten. De toegang naar de woning is via een ruim en breed terras. Een comfortabele plek op de wind, van waaruit goed zicht is op de bedrijvigheid in de omgeving.

De woning is praktisch ingedeeld waarbij er een subtiel niveauverschil aangebracht is tussen de ‘living’ en de overige ruimten. De compleet uitgeruste keuken sluit aan op het achterterras, waar u in tegenstelling tot de voorzijde volledige rust ervaart met uitzicht op de goed verzorgde groenstrook. De woning heeft verder 3 slaapkamers met 2 badkamers inclusief toilet.

Achter in de woning bevindt zich nog een berging waar zich ook de technische installaties bevinden. Ten aanzien van bergruimte, beschikt deze woning ook over een zeer praktische oplossing; in de vliering is er namelijk een vloer aangebracht, waardoor de ruimte gebruikt kan worden als opbergruimte. Deze ruimte met extra vierkante meters is dus te bereiken via een zogenaamde vlizotrap.

Tenslotte is er een garage voor 1 auto, echter is wel de mogelijkheid gecreëerd om vóór de garage nog een auto veilig en bewaakt op het voorterrein te parkeren.

Lees verder...

Voorzieningen
Volledig airconditioned, 220/110V, boiler, alarminstallatie met camera’s rondom, automatische rolpoort.

Samenvatting
Een complete woning voor een interessante vraagprijs v.w.b. de onderhoudsstaat en voorzieningen. Gezien de locatie, behoort een transformatie tot kantoor of bedrijfspand ook tot de mogelijkheden. Neemt u contact op voor een bezichtiging of verdere informatie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Piquero Ong-A-Swie - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Kasabaholoweg 199 • Kasabaholo • Paramaribo • Suriname