Katan Sariminweg 9

Katan Sariminweg 9

Woning met aangebouwd appartement op ruim perceel te Dijkveld

Objectcode: W0795B6

€ 105.000

$ 118.677

SRD 2488605


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 270 m²
Perceelopp.: 1035 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Omschrijving

Op nog geen 150 mtr. verwijderd van de hoofdweg Sir Winston Churchillweg treft u deze woning op een ruim perceel van 1035 m2. Het geheel met een betonnen schutting omheind terrein is goed opgehoogd en onderhouden. De in 2018 opgeleverde woning verkeert eveneens in goede staat van onderhoud. Niet lang na de oplevering is er een appartement met een groot terras aan de achterzijde van de woning aangebouwd. Heel praktisch te gebruiken als vakantieverblijf of eventueel voor verhuur. Zoals het totaal aantal vierkante meters doet vermoeden is er sprake van een indeling met ruime vertrekken. Er zijn 4 slaapkamers, 3 badkamers, living met open keuken, een diepe garage voor 2 auto’s, een voor- en achterterras.

De woning is gebouwd door de eigenaren met het perspectief van permanente vestiging op hun pensioengerechtigde leeftijd. Hierdoor is er ook niet bezuinigd op materiaalgebruik en is de bouw solide te noemen. Door de wijziging in hun toekomstplannen wordt deze woning nu voor verkoop aangeboden tegen een zonder twijfel, heel interessante prijs. Dit object valt in de categorie; veel voor weinig! U krijgt veel woonplezier voor relatief weinig geld. U heeft nu nog de mogelijkheid om een afspraak te maken om deze woning te bezichtigen en uzelf te overtuigen. U kunt spoedig contact opnemen op het vermelde telefoonnummer.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Katan Sariminweg • Dijkveld • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!