Katoenfowroestraat 56

Katoenfowroestraat 56

Woning met leuke en smaakvolle tuin

Objectcode: W0770B9

€ 189.000

$ 213.619

SRD 4479489


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 210 m²
Perceelopp.: 640 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Omschrijving

Woning met sfeervolle tuin.

De woning
Deze woning straalt vanaf de straat sfeer uit en staat te Morgenstond aan de Katoenfowroestraat 56. Het gaat hier om een woning voorzien van drie slaapkamers, waarvan een de master is met eigen bad en toilet. De overige indeling ziet er als volgt uit: een gesloten garage, een voorzaal met openkeuken en eethoek, een achterbalkon die uitkijkt naar de studio en vijver in de tuin en een extra bad en toilet. Ondanks de woning binnenin reeds enigszins gedateerd is en een schilderbeurt op verschillende plekken nodig is, zal de kenner direct zien dat er met een minimale inbreng een snelle modernisering kan plaatsvinden om dit object weer in top shape te krijgen.

Het terrein
Het terrein heeft een totale oppervlakte van 640 m2, met een frontbreedte van 20 meter en een diepte van 32 meter, omheind met een massieve schutting. Het perceel is volledig in cultuur gebracht met een inrit, looppad, een voortuin en een verharde berm. De tuin is netjes onderhouden en aangekleed met sierplanten, palmen, bestrating en grind. Op het terrein bevindt zich een studio/appartement/office met daaromheen een vijver. Verder staat er nog een overdekte Cabana waar gezelschap zich kan terugtrekken.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Katoenfowroestraat • Morgenstond • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!