Kerkpalmstraat 51

Kerkpalmstraat 51

Starterswoning in een prettige community

Objectcode: W0827B6

€ 84.500

$ 88.884

SRD 2002734.5


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 100 m²
Perceelopp.: 374.71 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers 1

Omschrijving

Leuke woning in een semi-gated community.

De woning
Het is een leuke gelijkvloerse woning, die geheel uit steen is opgetrokken en voorzien is van de basisvoorzieningen. Bij het betreden van de woning vanuit het betegelde terrasje, komt u in de woonkamer met een open keuken, welke is voorzien van een standaard keukenblok. Vanuit de woonkamer loopt u naar drie (3) ruime slaapkamers, douche en het toilet. Alle drie (3) slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten.

Achter op het terrein bevindt zich een berging, welke ook geheel uit steen is opgetrokken. Tevens is er nog voldoende ruimte om wat bij te bouwen.

Deze woning ligt in een aangename en rustige omgeving. Supermarkten, bouwmaterialen winkels, groothandelaren en wat locaties waar u verse groenten en fruit kunt kopen, liggen in de nabije omgeving.

Voorzieningen
De woning beschikt over 110v stroom.

Samenvatting
Bent u op zoek naar een niet al te grote starterswoning, die in een rustige, wat veiligere goed gelegen omgeving bevindt, dan is dit echt de gelegenheid en de moeite waard om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Kerkplamstraat • Uitvlugt 2 • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!