Klaverbladweg 14

Klaverbladweg 14 - Knusse woning voor een scherpe prijs! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Klaverbladweg 14

Knusse woning voor een scherpe prijs!

Objectcode: W0767B6

€ 69.500

$ 78.553

SRD 1647.2195


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 180 m²
Perceelopp.: 1090 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Omschrijving

Opknapper met een groot stuk terrein.

De woning
De woning is gelegen aan een zandweg, een zijstraat van de Lelydorperweg. We hebben hier te maken met een gedateerde woning. Het onderste gedeelte ervan is geheel opgetrokken van steen, de tweede verdieping is opgetrokken met houten rabat delen en heeft een houten vloer. De indeling van de woning is als volgt: voorop een balkon met boog accenten, de woonkamer, daarop aangesloten de keuken en aan de linkerzijde hebben we twee slaapkamers. Beneden beschikt over tweemaal bad en toilet, ook is er over de gehele breedte van de woning een achterterras. Om op de eerste verdieping te komen gaan wij via de houten binnentrap omhoog, aankomend in de hal bevindt zich een bad en toilet en zowel links als rechts van de hal is er een slaapkamer.

Van deze woning valt er iets heel moois van te maken, omdat de woning een mooie front breedte heeft. Er kant zowel naar de zijkant als naar achter worden bijgebouwd. De achterkant van de woning kijkt uit op een mooi stuk natuur, schoon en ook het uitzicht aan de voorkant kijkt men uit op een weiland. Voor degenen die op Lelydorp willen wonen is dit object erg aantrekkelijk; een ruim terrein en een opknapper.

Lees verder...

Het perceel
De breedte van het perceel is 34 meter en diepte 32 meter. Links een bebouwd perceel, rechts en achter grenst het aan een leeg perceel. Het terrein is geheel omrasterd met gaas, het gedeelte naar de carport is gestort met beton.

Voorzieningen
Water en elektra 110/220, en verdere nutsvoorzieningen aanwezig.

Samenvatting
Aantrekkelijke en rustige omgeving! Na het opknappen van de woning zal het woongenot worden geoptimaliseerd.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klaverbladweg • Lelydorp • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!