Kleine Beerstraat #24

Kleine Beerstraat #24 - Woning & appartement - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Kleine Beerstraat #24

Woning & appartement

Objectcode: KW00250

€ 139.000

$ 147.909

SRD 5838000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Perceelopp.: 475 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers / WCs3 / 3

Omschrijving

Dit object bestaande uit een woonhuis en een appartement staat aan de Kleine Beerstraat, in het resort Kwatta. De kleine Beerstraat is een zijweg van de Aquariusstraat.

Het terrein
Het terrein is volledig in cultuur gebracht met de opstallen, een gesloten riolering en twee inritten. Een inrit is voor het woonhuis en de andere voor het appartement.
De grootte van het terrein is 475 m², met een frontbreedte van 25 meter en een diepte van 19 meter. De titel is eigendom en het object staat op naam. Het geheel is omheind middels een stenen schutting.

De woning
De woning bestaat uit een gesloten garage en voorbalkon, drie slaapkamers, waarvan een de masterroom is met eigen bad en toilet, eenmaal bad en toilet apart, een voorzaal en een keuken.

Het appartement
Het appartement bestaat uit een voorzaal en keuken, een bad en toilet en een slaapkamer. De voorkant van het appartement is overdekt voor parking of een zitje.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Kleine Beerstraat #24 • Kwatta • Paramaribo • Suriname