Kolonistenweg hk Margarethalaan 70

Kolonistenweg hk Margarethalaan 70 - Goed gelegen woning geschikt voor zowel commerciële als privédoeleinden - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Kolonistenweg hk Margarethalaan 70

Goed gelegen woning geschikt voor zowel commerciële als privédoeleinden

Objectcode: W0514B6

€ 275.000

$ 308.934

SRD 6517775


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 544 m²
Perceelopp.: 563 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 6
Badkamers: 3

Omschrijving

Hoekwoning met potentie voor zowel woon- als zakelijke aangelegenheden!

De woning
In populair Uitvlugt hebben wij een zeer gunstig gelegen villa die zich uitermate goed leent voor zakelijke dienstverlening en ook woongelegenheid. Dit pand ligt op een hoekperceel van de Kuldipsinghstraat, Kolonistenweg en Margarethalaan. De villa is geheel omrasterd en aan de Margarethalaan is de oprit voor de garage voor twee auto’s en ook de voordeur. De woning ligt uitstekend op de wind en op de eerste verdieping heeft u een fenomenaal uitzicht.

Op de begane grond via de autogarage met elektrische garagedeur, geeft deze toegang tot de modern uitgeruste keuken en via dezelfde garage komt men ook in de hal aan de voorzijde.

Op de begane grond bevinden zich verder een ruime woonkamer, twee slaapkamers die van elkaar worden gescheiden door een bad en toilet. Via een sierlijke mahoniehouten trap komt men op de eerste verdieping. Over de indeling op deze vloer is er goed nagedacht en er zijn vier slaapkamers, één slaapkamer heeft zijn eigen Douchegelegenheid, toilet en ligbad, en een privébalkonnetje in het noorden.

Lees verder...

Er is een mogelijkheid gecreëerd om een kleine keuken op te zetten in de galerij boven. Het ruime hoekbalkon (40 m2) kijkt uit op de samenkomst van de Kuldipsinghstraat, Kolonistenweg en Margarethalaan. Vermeldenswaard over deze woning is dat er bijzonder veel natuurlijk lichtinval in de gehele villa is, vanwege de enorme raampartijen aan de oostzijde.

De villa verkeert in uitstekende staat, maar omdat het geen nieuwe woning meer is zal er naar eigen inzichten het een en ander moeten gebeuren, maar over het algemeen van de materialen die er gebruikt zijn kunnen we zeggen dat het om kwalitatieve materialen gaat. De vloeren op de begane grond zijn betegeld en op de eerste verdieping is er kliklaminaat aangebracht dat nu wel aan vervanging toe is. De woning is ongemeubileerd en kunt u na uw eigen aanpassingen de inrichting zelf ter hand nemen.

Het perceel
Het perceel is geheel omrasterd; de omrastering is in goede conditie, ligt hoger dat de straat en weinig tuinonderhoud.

Voorzieningen
Het object heeft drie-fase elektriciteit, warm en koud water. Er is een complete infrastructuur voor data- en internetaansluiting, telefoon en alarm (met aansluiting bij een meldkamer. Het pand is volledig beveiligd met strak geïntegreerd ijzerwerk.

Samenvatting
Indien u deze woning zult kopen heeft u een pracht van een woning met als enig probleem de wateroverlast in de straat.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  kolonistenweg hk Margarethalaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!