fbpx
Kristalstraat 87

Kristalstraat 87

Kristalstraat 87 - Centraal wonen in Paramaribo-Noord, op een ruim hoekperceel. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Kristalstraat 87

Centraal wonen in Paramaribo-Noord, op een ruim hoekperceel.

€ 127.500

$ 141.991

SRD 1,058.969


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 213 m²
Perceelopp.: 600 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Ruime woning op een hoekperceel in Paramaribo-Noord.

De woning
Zeer centraal gelegen hoekwoning op een eigendomsperceel van 600 m². Het perceel grenst aan een belangrijke doorgaansweg naar Morgenstond en aan de andere zijde bevindt zich de ingang van een rustige woonwijk.

De woning met een bouwoppervlakte van 213 m² is midden op het perceel gebouwd waardoor er ruim voldoende tuin rondom aanwezig is. De woning is ruim van opzet en beschikt ook over een zeer diepe garage voor 2 auto’s.

Op loopafstand treft u de bekendste groente- en fruitmarkt van Paramaribo-Noord. U hoeft slechts de straat over te steken waar zich een Chinese supermarkt bevindt voor de dagelijkse boodschappen. Een belangrijk kenmerk van de woning is dat het ruim boven straatniveau gebouwd is. Hierdoor is er vanuit het op windgerichte terras aan de voorzijde, ondanks de redelijke hoge betonnen omheining, ruim zicht op de omgeving.

Lees verder...

Het perceel
Het betreft een hoekperceel van 600m² waarvan de oprit en de ingang verhard zijn.

Voorzieningen
De woning beschikt over de benodigde nutsvoorzieningen. De slaapkamers zijn voorzien van airco’s. Er is een boiler aanwezig en zowel 220V als 110V. De woning beschikt ook over een alarmsysteem.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Kristalstraat 87

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Kristalstraat • Noord • Paramaribo • Suriname