L’ Hermitage BR107

L’ Hermitage BR107 - Villa met zwembad te Uitvlugt - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

L’ Hermitage BR107

Villa met zwembad te Uitvlugt

Objectcode: W0732B9

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 285 m²
Perceelopp.: 865 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Omschrijving

Villa met zwembad te Uitvlugt.

Deze woning met een bouwoppervlakte van 285 m², is zeer indrukwekkend om te zien; behalve een zeer massieve bouw beschikt dit huis over alles wat u wensen wilt.

Dit eigendomsterrein heeft een grootte van 865 m², met een frontbreedte van 21 meter, en staat te Uitvlugt in een zijweg, aan de Hermitageweg. Op het terrein bevinden zich de volgende opstallen: het woonhuis, zwembad met buitenbar en keuken, een lounge area en gym. Het gehele terrein is in cultuur gebracht, met inrit, betegelde berm, de opstallen, zwembad, looppaden, een tuin, en omheind met een massieve schutting. De buiten bar is direct gebouwd aan het zwembad; deze overdekte ruimte is 11 m² groot. Achter de bar staat de buitenkeuken. Het ruime zwembad is voorzien van een compleet pomphuis en een correct werkende filter installatie. Rondom het zwembad is een dek van fraaie tegels met afwatering en lounge area. De berm is volledig betegeld, maar staat wel aan een onverharde weg. Een gesloten riolering en straatverlichting zijn aanwezig en zowel links als rechts van het terrein is onbebouwd.

De woning betreft de volgende indeling: 3 slaapkamers met eigen bad en toilet, gastentoilet, ruime woonkamer met open keuken, klein voorbalkon, ruim achterbalkon met zicht op de binnenplaats en het zwembad. Deze woning is volledig af, voorzien van alle gemakken zoals walk-in closet in de slaapkamers, modern sanitair, moderne keuken en volledig airconditioned. De woning heeft een alarmsysteem en een camera bewakingssysteem. De vloer van het woongedeelte is voorzien van een prachtige warme houtenvloer, terwijl de vloeren van de overige ruimtes betegeld zijn.

Samenvatting
Verder valt er aan te geven dat dit object zeer massief en stevig is gebouwd, er zijn geen verzakkingen en of scheuren geconstateerd. Het betreft een huis waar gebruik is gemaakt van uitsluitend kwaliteitsmaterialen en het geheel is goed onderhouden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  L' Hermitage • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!