fbpx
L’ Hermitageweg 135

L’ Hermitageweg 135

L’ Hermitageweg 135 - Hoogbouwwoning gelegen in een prettige omgeving. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

L’ Hermitageweg 135

Hoogbouwwoning gelegen in een prettige omgeving.

€ 125.000

$ 141.257

SRD 1,053.498


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 215 m²
Perceelopp.: 600 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2

Omschrijving

Hoogbouwwoning gelegen in een leuke wijk te Uitvlugt; met wat aanpassingen wordt dit het huis van uw dromen.

De woning
De woning ligt aan de L’ Hermitageweg met aan de linkerzijde een leeg perceel en aan de rechterzijde een woning. Deze woning beslaat bijna de hele breedte van het perceel vanwege de aanbouw die er is geweest, zowel aan de linker- en de rechterzijde. De toegangswegen naar deze woning en andere infrastructuur zijn in goede staat, ook is deze woning geheel omrasterd met een aparte ingang voor de auto en een aparte poort wanneer u niet met de auto weg hoeft. Beneden is er ruimte voor het parkeren van twee auto’s onder de woning, die niet over een gesloten garage beschikt. De woning is ruim opgezet met beneden de keuken, woongedeelte en bad en toilet. De bovenverdieping onderscheidt zich door een mooie houten vloer, een woonkamer met zitgelegenheid, een slaapgelegenheid en een bad en toilet. De woning heeft potentie om na een goede renovatie de woning te worden waar u al lang op wacht.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel is iets hoger gelegen dan de straat. Voorop is er voldoende tuin en wat het nog leuker maakt is dat er achter op het perceel genoeg ruimte is voor een cabana en een zwembad. Met dit in gedachte en de grootte van 600 m² kunnen er dus plannen gemaakt worden hoe de achtertuin in te richten, en dat het heerlijk verpozen wordt.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Samenvatting
In deze woning zal je wel moeten investeren aangezien hij enigszins wat gedateerd is, maar je krijgt er wel iets voor terug. De ligging is zeer gunstig.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
L’ Hermitageweg 135

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
L' Hermitageweg • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!