Lawtonlaan hk Brokopondolaan

Lawtonlaan hk Brokopondolaan - Zeer gewilde strategische locatie te hartje Uitvlugt - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Lawtonlaan hoek Brokopondolaan

Zeer gewilde strategische locatie te hartje Uitvlugt

Objectcode: KW00328

€ 355.000

$ 382.461

SRD 14910000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 420 m²
Perceelopp.: 1293 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 7
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Op een gewilde locatie in een residentiële woonwijk wordt dit hoekterrein met een robuuste laagbouwwoning te koop aangeboden. Ideaal geschikt voor privé bewoning of een zakelijke locatie voor een kantoorpand.

Het hoekterrein van 1293 m² ligt aan de Brokopondolaan en heeft een laagbouwwoning erop met een oppervlakte van 420 m². Deze woning verkeert in een goede staat en kan direct betrokken worden. Upgrade van de woning d.m.v. modernisering is snel te verwezenlijken, waardoor het zeker ook een goed investeringsobject is om te verhuren in het hoger huursegment.

Deze 3 slaapkamer woning is voorzien van alle gemakken met een tijdloze indeling. Denk aan een garage, ruime balkonnen, voorzaal met keuken, studie- of kantoorruimte en meerdere sanitaire voorzieningen. Deze opstal is ook inzetbaar als kantoor en het ruime terrein biedt tal van uitbreidingsmogelijkheden.

Een hoekperceel met deze ligging en tegen deze faire marktprijs wordt niet vaak te koop aangeboden, dit betreft dus een zeer courant item dat erg gewild is. Bent u zoekende in deze omgeving, aarzel dan niet een gesprek met ons aan te gaan.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Lawtonlaan hk Brokopondolaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname