Leiding 8 No. 139

Leiding 8 No. 139

Modern, maar landelijk te Leiding 8

Objectcode: W0733B9

€ 95.000

$ 112.736

SRD 2398750


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 285 m²
Perceelopp.: 2460 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2

Omschrijving

Modern wonen op “Boiti”.

‘Weer eens iets anders’ zou je zeggen als je deze landelijke woning ziet. Deze woning staat gelegen in het district Wanica aan de verharde Leiding 8, op een grondhuurterrein van maar liefst 2460 m². Leiding 8 staat al jaren bekend om het rustig en rustiek wonen op 30 minuten afstand rijden van Paramaribo. De directe omgeving bestaat hoofdzakelijk uit percelen met woningen en kleinschalige landbouw en/of veeteelt.

Een prachtig gelegen terrein dat volledig in cultuur gebracht is met een mooie diepe inrit, tuin met vruchtbomen en planten, en het woonhuis. Grenzend aan dit perceel loopt er een afvoerkanaal waar u ook kunt vissen. Het huis met een oppervlakte van 285 m², heeft twee slaapkamers waarvan 1 een master room is, een ruime woonkamer met keuken, een garage voor twee voertuigen en balkon. De woning heeft veel houten accenten en dit smaakvol warm hout accentueert prachtig met de groene omgeving en sluit goed aan bij het landelijk gevoel.

Deze woning is voorzien van drie fase stroom, 110v/220v en ook nog warm water.

Bent u iemand die van groen, rust en het landelijk gevoel houdt, maar ook van luxe en comfort? Dan is dit object perfect voor u. ECHTER heeft de woning wat mankementen. Hier en daar zullen reparaties moeten gebeuren. Er is namelijk ook mogelijkheid tot uitbreiding en de structuur is al aanwezig. Met deze extra investering heeft u een topwoning op “boiti”.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Leiding 8 • Noordpolderdam • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!