fbpx
Leo Eliazerstraat nr. 5

Leo Eliazerstraat nr. 5

Leo Eliazerstraat nr. 5 - Solide hoogbouwwoning nabij Coesewijnestraat - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Leo Eliazerstraat nr. 5

Solide hoogbouwwoning nabij Coesewijnestraat

€ 109.000

$ 122.076

SRD 910.439


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 200 m²
Perceelopp.: 361.35 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2

Omschrijving

Solide hoogbouw woning in een omgeving met bedrijvigheid.

De woning
De locatie van de woning bevindt zich op nog geen 150 meter van de hoofdweg Coesewijnestraat. Gezien de gunstige ligging, zijn alle voorzieningen in de nabijheid en ook op loopafstand. De woning zelf is in goede staat van onderhoud en bevat typische elementen uit de bouwstijl van 20 jaar geleden. De boven- en benedenverdieping kunnen zelfstandig bewoond worden, waardoor dus ook de eventuele mogelijkheid voor verhuur aanwezig is. De verdiepingen zijn middels een een buitentrap verbonden, waarmee de privacy volledig gewaarborgd is. De bovenverdieping heeft 3 slaapkamers, bad-toilet, volledig ingerichte keuken, een gezellige woonkamer en een zeer aangenaam en breed terras met uitzicht op de gehele omgeving. De benedenverdieping met de indeling 2 slaapkamers,woonkamer en bad-toilet heeft de mogelijkheid om eventueel multifunctioneel gebruikt te worden. Namelijk zowel als bedrijfsruimte of woonruimte. Naast deze ruimte is er parkeergelegenheid onder de woning voor 2 auto’s. Achter op het terrein bevindt zich nog een stenen garage met berging van ± 25 m2 wat meer dan voldoende bergruimte biedt voor o.a. onderhoudsmaterialen, tuingereedschap en andere zaken waarvoor geen ruimte in de woning gemaakt kan worden.

Lees verder...

Het perceel
De bebouwing op het perceel betreft door de hoogbouw nog geen 160 m2, waardoor er van de totale perceeloppervlakte nog zo’n 200 m2 resteert rondom de woning. Het perceel is voor een belangrijk deel bedekt met schelpzand waarvan het parkeergedeelte is verhard met beton.

Voorzieningen
De woning is voorzien van 110-220V, airco’s, warm/koud water en dievenijzer.

Samenvatting
Een degelijk gebouwde woning in goede staat van onderhoud in een bedrijvige omgeving. Voor geïnteresseerden,die graag in een levendige omgeving wonen, maar wel met de mogelijkheid om toch binnen de eigen vierkante meters een aangename oase van rust te creëren, is deze woning een absolute aanrader! Een bezichtiging zal dit bevestigen! Neemt u contact op voor het maken van een bezichtigingsafspraak!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Leo Eliazerstraat nr. 5

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Leo Eliazerstraat • Flora • Paramaribo • Suriname