Luxorstraat 294, Bridge Village

Luxorstraat 294, Bridge Village - - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Luxorstraat 294, Bridge Village

Objectcode: KW00069

€ 79.000

$ 83.661

SRD 3318000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 120 m²
Perceelopp.: 480 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 1
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Twee nette appartementen in gated community.

Dit object bestaat uit twee appartementen aan de Luxorstraat te Bridge Village.
De Luxorstraat is de laatste straat aan de achterkant van het project en grenst dit blok van de kavels aan het kanaal van de Ketelstraat.

Elk appartement bestaat uit een slaapkamer, een voorzaal met keuken, een bad en toilet en een berging/washok. Let wel: het voorste appartement heeft een voorbalkon. Beide appartementen zijn goed beveiligd met dievenijzer en alarm. Het plafondsysteem bestaat uit pvc en de ramen uit aluminium schuiframen. Tussen de twee appartementen is een overdekte open ruimte en ernaast ook een overdekte ruimte voor parking.

Het object verkeert verder in goede staat en is keurig bestraat eromheen.

Het terrein heeft een grootte van 480 m², met een frontbreedte van 16 meter en een diepte van 30 meter. De titel is grondhuur, uitgegeven voor bebouwing en bewoning.

Lees verder...

Bridge Village beschikt verder over een vereniging van bewoners die o.a. zorgdraagt voor de toegangsbeveiliging. Het project betreft de 4e en de laatste ‘gated community’ in de Wolframstraat, waarvan het prijsniveau voor ‘gated’ wonen nog relatief laag is. Het ‘gated’ wonen is een woonvorm die steeds meer aan populariteit wint door de gemeenschappelijke inspanningen van de bewoners op het gebied van veiligheid en onderhoud. Dit heeft als resultaat dat het prijsniveau voor percelen in deze projecten de afgelopen jaren enorm in waarde zijn gestegen. Nu kunt u nog door gebruik te maken van dit aanbod gated wonen in Paramaribo-Noord met lage overdrachtskosten. Aantrekkelijk en de overweging zeker waard!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Luxorstraat 294 • Tourtonne • Paramaribo • Suriname