Magnesiumstraat 39

Magnesiumstraat 39

Luxe woning op een mooie locatie

Objectcode: W0820B6

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 390 m²
Perceelopp.: 2054 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers 2

Omschrijving

Aan de Magnesiumstraat ligt een prachtige en heel goed onderhouden woning, welke omgeven is door de prachtige natuur. U voelt zich bijna gelijk thuis als u het terrein oploopt.

De woning
Deze prachtige woning bevindt zich in een goed beveiligde buurt. De woning heeft een open concept met mooie grote ramen, die goed zorgt voor de doorstroom van de wind. Het plafond is door de hele woning mooi bewerkt met ingi pipa hout en zijn de vloeren door de hele woning netjes afgewerkt met mooie tegels.

Als u door de mooie voordeur de prachtige woning binnenkomt wordt u verrast met een ruime woonkamer met open keuken, die met de marmeren platen het geheel mooi siert. De keuken is tevens van alle gemakken voorzien met voldoende opslagruimte.

Vanuit de woonkamer kunt u op een ruim terras terecht, waar u echt kunt genieten van het mooie uitzicht van de tuin die over diverse exotische planten beschikt, of gewoon genieten van de vogels en vlinders die voorbijkomen.

Vanuit de keuken loopt u de gang op die leidt naar de slaapkamers. De master bedroom is ruim met een grote walk-in closet, douche, toilet en een mooi ligbad. De twee andere slaapkamers die Jack & Jill style zijn delen een douche, toilet en een ligbad. Vanuit de gang komt u in een gesloten garage waarin 2 grote auto's makkelijk ingaan.

Lees verder...

Het terrein is heel goed onderhouden met vele prachtige planten, vruchtbomen en Surinaamse bloemen. Het terrein is tevens geheel omrasterd. Aan de achterkant van het terrein bevindt zich het Saramacca kanaal. De omgeving is rustig en heel aangenaam en voorzien van diverse supermarkten. Dit object bevindt zich niet ver van de Coppenamestraat.

De woning is voorzien van:
• 110/220 Volt
• Warmwater
• Wifi-installatie en een
• Alarmsysteem.

Al met al een hele prachtige woning op een mooie locatie. Het is echt de moeite waard om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Magnesiumstraat • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!