Mandarijnstraat 33, Clevia

Mandarijnstraat 33, Clevia

Ruime boven- en benedenwoning

Objectcode: W0575B6

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 320 m²
Perceelopp.: 1000 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze woning is langs een betegelde weg met een beneden- en bovenverdieping; de uitstraling van de woning is goed. Het blauwe dak dat recentelijk is vernieuwd valt gelijk op. Beneden hebben we de keuken, open garage met berghok, woonkamer, een slaapkamer en een ruim bad en toilet.

Om de bovenverdieping te bereiken moet je de wenteltrap op en kom je in de woonkamer terecht, die gedeeltelijk een houten vloer en een betegelde vloer heeft. De bovenste verdieping heeft drie slaapkamers, bad en toilet en twee balkons, een aan de linkerzijde en een aan de rechterzijde van de woning. De eigenaar heeft ondertussen flink wat werk verzet zowel aan de binnen- als de buitenkant van de woning, onder andere een nieuw hekwerk voor het balkon. Ook is er zowel binnen als buiten volledig geschilderd en dat maakt dat de woning in een A-conditie verkeert. U kunt nu naar uw eigen wensen of voorkeur het geheel zelf aanpassen. Deze woning is een aantrekkelijk object voor degene die in Noord een ruim perceel willen. Heeft u een groot gezin? Dan is dit de perfecte woning voor u!

De woning zelf staat op twee percelen, die het geheel ruimtelijk maakt. Met het achterterras en buiten keuken is het gezellig buiten vertoeven.

De omgeving
De wegen naar deze woning zijn allemaal verhard, de omgeving is bewoond, rust en kindvriendelijk, daarentegen wel iets verder van de dagelijkse dingen zoals winkels en overheidsinstanties.

Inrichting
4 slaapkamers, 2 bad en 3 toilet, openkeuken, buiten keuken, open garage en berghok.

Voorzieningen
Water (koud /warm alleen beneden), elektra (110/220volt), telefoon en internet aanwezig.

Samenvatting
Met deze woning heeft u een leuke middenstandwoning, u kunt naar eigen inzichten verdere aanpassingen doen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Mandarijnstraat • Clevia • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!