fbpx
Mandarijnstraat 33

Mandarijnstraat 33

Mandarijnstraat 33 - Ruime boven- en benedenwoning! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Mandarijnstraat 33

Ruime boven- en benedenwoning!

€ 170.000

$ 183.621

SRD 1,369.447


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 320 m²
Perceelopp.: 1000 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Een goed onderhouden en verzorgde woning op een perceel van 960m² langs een betegelde weg met een beneden- en bovenverdieping.

De woning heeft een goede uitstraling en is Europees ingericht; het blauwe dak valt gelijk op dat recentelijk is gezet.

Beneden hebben we een open balkon, de keuken, een open garage met berghok, ruime woonkamer, één slaapkamer en een ruime bad en toilet.

Met zijn achterterras en buitenkeuken is het gezellig vertoeven buiten. Het moment wij omhoog gaan, de wenteltrap op, komen we boven in de ruime woonkamer met een gedeeltelijke houten en betegelde vloer.

Boven hebben we een voor- en achter balkon; één boven aan de linkerzijde van de woning en één aan de rechterzijde van de woning, drie slaapkamers en een bad en toilet.

Verder is het geheel perceel omrasterd en is de eigenaar nog bezig met wat aanpassingen aan de woning te verrichten waaronder een nieuwe tegel vloer, kunststof ramen en deuren, een schilderbeurt, de schutting en de tuin.

De woning staat op twee percelen, wat het geheel ruimtelijk maakt.

Lees verder...

De omgeving
De wegen naar deze woning zijn allemaal verhard, de omgeving is bewoond, rustig en kindvriendelijk, daarentegen wel iets verder van de dagelijkse dingen zoals winkels en overheidsinstanties. Het huis en de straat zijn aangesloten met een gesloten riolering. De straat loopt nooit onder water. Verder zijn er diverse winkels aanwezig in de omgeving. De Amerikaanse Ambassade is op vier minuten rij afstand en acht minuten rijden naar de stad.

Inrichting
Twee ruime woonkamers beneden en boven, 4 slaapkamers (3x boven en 1x beneden) waarvan twee 30m² groot zijn, 2x bad en 2x toilet (boven en beneden) en 1 buitentoilet, open keuken, buitenkeuken, open garage met een berghok. Rondom het huis is betegeld met bijenkorf tegels.

Voorzieningen
Water, elektra, koud water, warm water (alleen beneden), 110/220volt, telefoon en internet zijn aanwezig.

Samenvatting
De woning is modern, gezellig, duurzaam en europees ingericht; er is veel lichtinval in het huis. Kortom, een ruime woning met 360 graden uitzicht op de omgeving.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Mandarijnstraat 33

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Mandarijnstraat 33 • Leonsberg • Paramaribo • Suriname