fbpx
Manukastraat 151, Tourtonne Garden

Manukastraat 151, Tourtonne Garden

Manukastraat 151, Tourtonne Garden - Beveiligd, exclusief en kindvriendelijk wonen voor een zeer interessante prijs. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Manukastraat 151, Tourtonne Garden

Beveiligd, exclusief en kindvriendelijk wonen voor een zeer interessante prijs.

€ 260.000

$ 288.391

SRD 2,150.817


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 300 m²
Perceelopp.: 900 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Luxe villa in bijzondere wooncommunity, gelegen in het goed ontwikkelde project Tourtonne Garden.

De woning
De woning is één van de 7 woningen in een beveiligde community binnen een gated project. De community heeft enigszins een Amerikaanse uitstraling. Een perfecte en goed beschermde leefomgeving voor o.a. gezinnen met kinderen. Er is sprake van bestemmingsverkeer en in tegenstelling tot een groot deel van Paramaribo kunnen de kinderen zich nog veilig en onder toezicht binnen deze fraaie omgeving bewegen.

De woning zelf is kwalitatief zeer goed gebouwd, waarbij er zeker niet is bezuinigd in het materiaalgebruik. Er kan o.a. gerefereerd worden naar het dak van hittebestendige en zeer duurzame dakshingles. Ook zijn er andere extra voorzieningen getroffen zoals de voorbereidingen voor de uitbreiding van 35 kVa naar 50 kVA en zijn de leidingen en kabels op het project ondergronds aangelegd.

Lees verder...

Het brede gazon aan de voorzijde wordt gemarkeerd door een looppad richting de entree van de woning. U betreedt als eerst de ‘living’; een indrukwekkende ruimte die door middel van semi-open wanden de grote ruimte functioneel verdeelt. De in het oog springende keuken met moderne rvs-apparatuur in schitterend contrast met het granieten aanrechtblad, is uitstekend toegerust om snel iets te bereiden of uitgebreid aan de slag te gaan voor culinaire hoogstandjes. Verder is er in de living een gezellige eetkamer die aansluiting heeft op zowel de tv ruimte als het loungegedeelte; een ingenieuze manier om een grote living terug te brengen naar functionele en toch intieme ruimten.

Geheel in lijn met de luxe uitstraling van de woning beschikt de master bedroom over een zeer ruime walk-in closet en een royale moderne badkamer. De twee overige slaapkamers beschikken heel praktisch over inbouwkasten en hebben een gezamenlijke badkamer. Een opmerkelijk voordeel aan het ontwerp van de woning is dat het grote raampartijen heeft die de mogelijkheid bieden voor voldoende licht en koeling in iedere ruimte.

Het perceel
Het perceel is 900 m² groot en is naast het pad naar de entree van de woning en de oprit met Amerikaans gras aangelegd.

Voorzieningen
- 35 kVA met de mogelijkheid om uit te breiden naar 50 kVA
- Volledig airco
- 220/110V
- Dievenijzer
- 24/7 Beveiliging

Samenvatting
Een luxe woning in een toch wel zeer unieke omgeving, waar eigenlijk op het gebied van woonplezier weinig tot niets meer te wensen valt. Het is comfortabel wonen in een rustige en zeer goed beveiligde omgeving. Volledig afgesloten van het stadse rumoer en toch nauwelijks enkele autominuten verwijderd van de winkels en het stadscentrum.

Een interessante detail is dat de woning in een stichting ondergebracht is.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Manukastraat 151, Tourtonne Garden

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Manukastraat • Tourtonne Garden • Paramaribo • Suriname