Marcusstraat 6

Marcusstraat 6

Mooie gerenoveerde hoogbouwwoning in prettige wijk te Rainville

€ 137.500

$ 166.093

SRD 2612500


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 250 m²
Perceelopp.: 350 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Goed onderhouden hoogbouwwoning gelegen in de wijk Rainville; een huis uit de tijden van weleer die een grondige moderne update heeft gehad.

De woning
Deze woning staat bekend als het type Bruynzeel oftewel een neuten woning. Een woning die gebouwd is op betonnen pilaren en daardoor een geweldige open ruimte heeft onder de woning van 120 m². Ideaal voor de warme tropen om in de middag rustig te vertoeven onder de woning en daar te genieten van de schaduw en koele bries. Bruynzeelwoningen hebben behalve de open ruimte onder de woning ook een aantal kamervertrekken. Bij deze woning is er een soort van buitenkeuken gebouwd in de bergruimte. Ook is er een ruimte onder de woning die dienst zou kunnen doen als een extra slaapvertrek. De ruimtes onder de woning zijn dusdanig van opzet dat je er gemakkelijk een appartement met keuken en slaapkamer van kan maken, voor de rest voldoende ruimte voor 2 auto’s en een leuke zit plek.

De 1ste verdieping van de woning die dienst doet als de werkelijke woning is te bereiken via de buitentrap die uitkomt op het ruime voorbalkon. Vanaf het voorbalkon kijk je uit over de straat waar tal van dit soort gelijkgestemde woningen staan. Het betreft een heerlijke gemoedelijke buurt dicht in het centrum van alle activiteiten. Vanuit het balkon krijg je toegang tot de ruime woonkamer via de schuifpuien, door de grote schuifpuien en de schutter ramen in deze woning kan wind gemakkelijk door de woning heen blazen. De semi open keuken is recent nog vernieuwd net als alle sanitaire ruimten. Deze keuken heeft een dubbele wasbak, inbouw oven met microwave en een ingebouwde kookplaat; het betreft een fraaie keuken gebouwd met structuur MDF-platen. De keuken staat in verbinding met de kamer die door een tussenwand enigszins is afgescheiden van het woongedeelte. Het woongedeelte oogt erg ruim door de schuifpuien waardoor het geïntegreerd kan worden in het voorbalkon. De 3 slaapkamers zijn te bereiken via de overloop, één van de slaapkamers is ook bereikbaar via het voorbalkon. De bad en toilet ruimte is makkelijk te bereiken tussen de 3 slaapkamers in en verkeert in een nette staat.

Lees verder...

Het perceel
Het terrein heeft een oppervlakte van 350 m², met een frontbreedte aan de geasfalteerde Marcusstraat van 15 meter en een diepte van 23 meter. Het terrein heeft een opslaande poort waardoor u de mogelijkheid heeft twee auto’s in de open ruimte onder de woning te parkeren.

Voorzieningen & mogelijkheden
Er zijn geen bijzondere voorzieningen te melden. De buurt heeft aansluiting op alle nutsvoorzieningen zoals water, stroom en telefoon. Voorzieningen voor het installeren van airco’s zijn aanwezig bij de woning, warm en koud water is geïnstalleerd, evenals telefoon met internet.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Marcusstraat • Rainville • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!