fbpx
Margarethalaan 28

Margarethalaan 28

Margarethalaan 28 - Hoogbouw op toplocatie - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Margarethalaan 28

Hoogbouw op toplocatie

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 350 m²
Perceelopp.: 937 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3

Omschrijving

Hoogbouwwoning op toplocatie.

Het pand
Deze hoogbouwwoning staat aan de Margarethalaan, pal tegenover de Van Maanenlaan.
In deze bruisende omgeving die zeer gewild is, staat deze woning te koop met de volgende indeling; de benedenverdieping bestaat uit drie slaapkamers, waarvan één, een masterroom is met eigen bad en toilet, een ruime voorzaal met keuken, een extra bad en toilet, een washok, berging, gesloten garage voor twee auto’s, en een buitentoilet. De benedenwoning is full airconditioned. Zowel de voorpoort als garagepoort is mechanisch. Alarm, internetaansluiting, warm water en voldoende elektra zijn aanwezig.

De bovenverdieping heeft de vierde slaapkamer en tevens de tweede masterroom van dit object. Op deze verdieping staat aansluitend ook het voorbalkon. Via een trapje staat op de bovenverdieping nog een grote ruimte die prima zou kunnen functioneren als kantoor/werkruimte.

De straat staat in een bruisende omgeving met overdag toch veel verkeer, maar in de middaguren is het dan weer rustig. Eenmaal binnen in het huis, merkt u haast niets van het verkeer op straat. In de tuin waar het rustiger is zou u ook lekker kunnen ontspannen. In de buurt zijn er volop winkels, supermarkten, het Academisch ziekenhuis en EHBO.

Voor meer info over de prijs en/of een bezichtiging maak gauw contact.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Margarethalaan 28

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Margarethalaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!