Markoesastraat 6

Markoesastraat 6

Degelijke boven- en benedenwoning centraal gelegen

Objectcode: W0724B6

€ 119.750

$ 116.038

SRD 2838.1948


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 260 m²
Perceelopp.: 300 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3

Omschrijving

Woning met een grote woonoppervlakte in een middenstandbuurt.

De woning
Bij het bouwen van deze woning is het terrein zo volledig mogelijk benut. De woning zit zowel van de buiten- als de binnenzijde goed in de verf. Er is met bogen gewerkt die het geheel een opvallende uitstraling geeft.

Zowel links als rechts van de woning is er een carport, en via de rechterkant komen we in de gang die ons brengt naar het achterterras en vervolgens de trap naar de bovenverdieping. Aan de voorzijde van de woning is er over de gehele breedte een balkon om heerlijk te vertoeven.

Op de bovenverdieping is er een ruime woonkamer met een lang gestrekt moderne keukenaanrecht, aan de westzijde van het huis. Aan de oostzijde zijn er twee slaapkamers waarvan er één ruim is ingericht en beschikt over een eigen douche, ligbad en toilet; in de hal is er ook een gastentoilet met douche. Het geheel boven is keurig afgewerkt met een strak gipsplafond. Vermeldenswaardig is dat de mooie hardhouten vloer een opleving geeft, omdat die goed in de vernis zit.

Het onderste gedeelte van de woning is niet ingericht en kan met wat aanpassingen zeker een betere toegevoegde waarde hebben. Verder hebben we beneden nog te maken met verouderde shutters, een keuken en sanitaire voorzieningen. Ook het terrein is volledig omrasterd en betegeld, deze woning is tevens gelijk te betrekken.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel ligt aan een betegelde weg, zo een 60cm hoger dan de straat, centraal gelegen van de alledaagse winkels en overheidskantoren.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig;110/220 V

Samenvatting
Goed gelegen en is door de goede indeling uitermate geschikt voor verhuur en/of woongenot.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Markoesastraat • Centrum • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!