Martin Luther Kingweg 327

Martin Luther Kingweg 327

Woning op riant terrein aan de Martin Luther Kingweg

Objectcode: W0842B6

€ 325.000

$ 345.831

SRD 13650000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 340 m²
Perceelopp.: 5000 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers 3

Omschrijving

Een ruime woning met een bouwoppervlakte van 340 m² op een nog ruimer perceel van 5000 m² met een frontbreedte van 46 meter. Een meteen in ’t oog springend kenmerk aan de woning is dat de vloerhoogte van de gehele woning zeker 1 meter boven het maaiveld is. Deze verhoging in combinatie met het feit dat het gehele perceel is opgevuld met 1 meter aan ‘base course’ resulteren in een weids uitzicht vanuit de woning op de omgeving. Het gevoel van landelijk wonen, maar desondanks toch op redelijk korte afstand van de stad, wordt hiermee extra geaccentueerd.

Als het u hoofdzakelijk gaat om wonen met veel ruimte, dan beschikt u dus over een ruime woning met 4 slaapkamers, een royaal leefgedeelte met een open keuken, 3 x bad-toilet en een aparte garage voor 2 auto’s aan de woning. Achter op het terrein is er aanplant van verscheidene fruitbomen. In de directe omgeving of in de nabijheid zijn er verschillende voorzieningen zoals supermarkten, CBB, politie, huisartsen, etc., etc. Lelydorp als belangrijkste groeikern is binnen redelijk bereik en is een uitstekend alternatief voor de stad, in minder dan 20 minuten te bereiken. Een bezoek aan de stad zelf zal daarom slechts een incidenteel of noodzakelijke inspanning worden.

Lees verder...

De woning is heel gunstig rechts in het midden van het enorme perceel gesitueerd. Behalve het landelijk woonplezier vanwege de vele vierkante meters beschikbare vrije ruimte, zowel voor, achter en links van het terrein, zijn er vanwege de ligging aan een van de belangrijkste verbindingswegen van Paramaribo ook uitstekende strategisch commerciële mogelijkheden. Dit kan zijn in combinatie met wonen of de keuze om het volledige terrein te gebruiken voor de activiteiten van uw onderneming. De ondernemers met een toekomstvisie over de mogelijke ontwikkelingen aan of langs de belangrijkste verbindingsweg naar het achterland, zullen dit ongetwijfeld onderkennen en herkennen. Feitelijk heeft deze ontwikkeling langs de Highway zich reeds ingezet met een aantal grote ondernemingen, die zich al aan deze weg of in de directe omgeving gevestigd hebben.

Voor commercieel gebruik zijn de dimensies van het terrein absoluut ideaal te noemen. De eerder vermelde frontbreedte van 46 mtr. Met een diepte van ongeveer 110 meter. Op een goed verhard en verhoogd terrein direct aan de Highway zijn zonder meer goede voorwaarden voor een bedrijfsterrein.

Wilt u zich overtuigen over de mogelijkheden van dit object? Neemt u dan spoedig contact op voor een bezichtiging of aanvullende informatie!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Martin Luther Kingweg 327 • Houttuin • Wanica • Suriname