fbpx
Mauriciusstraat 14

Mauriciusstraat 14

Mauriciusstraat 14 - Ruim terrein van 4558 m² in de binnenstad van Paramaribo, omgeving Combe met meerdere opstallen - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Mauriciusstraat 14

Ruim terrein van 4558 m² in de binnenstad van Paramaribo, omgeving Combe met meerdere opstallen

€ 390.000

$ 453.629

SRD 6,420.660


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 350 m²
Perceelopp.: 4558 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

In de binnenstad van Paramaribo, zeer centraal gelegen aan de Mauriciusstraat staat dit terrein van 4558 m² aan grond met een geweldige frontbreedte en diverse opstallen. Dit terrein bestaat uit meerdere percelen die bij elkaar een geheel vormen, ook zijn er meerdere opstallen op het terrein. Het geheel kan voor meerdere doeleinden uitstekend gebruikt worden.

De woning
Op het terrein staan meerdere woningen die allemaal de tijds des geest redelijk hebben weerstaan. Hoe dan ook, elke opstal is toe aan een renovatiebeurt. Het gehele terrein bestaat uit 4 verschillende delen; op het eerste deel staat een houten hoogbouwwoning die in een redelijke staat verkeert. Dit gebouw ligt dicht langs de Mauriciustraat geprojecteerd en zou gemakkelijk afgezonderd kunnen worden en de huidige bestemming als woonhuis kunnen behouden. Het kan eventueel opgeknapt worden en ook als een kantoorpand worden gebruikt. Het betreft een houten hoogbouwwoning die een charme uit tijden van weleer uitstraalt.

Lees verder...

Op twee andere delen van het gezamenlijke terrein staat een groot woonhuis met een apart gastenverblijf of appartement. Deze woning verkeert in een goede staat, maar kan zeker een opknapbeurt gebruiken. Ook hier is de huidige bestemming als woonhuis zeker nog relevant, maar een verbouwing naar kantoorpand behoort ook tot de mogelijkheden.

Het perceel
Het ruime perceel is geheel in cultuur gebracht, met dien verstande dat er een stenen schutting eromheen is aan de oost- en zuidzijde over een lengte van 165 strekkende meter. Aan de zuidzijde van het terrein bestaat de erfafscheiding uit palen met draadgaas. Langs de Mauriciusstraat bestaat de erfafscheiding uit een combinatie van lage stenen schuttingen met ijzerwerk en toegangspoorten. Het terrein heeft een frontbreedte aan de Mauriciusstraat van 50 meter en een diepte van 118 meter. Meerdere vruchtbomen, sierheesters en beplanting sieren het terrein. Een woonhuis met een park of dagopvang voor kinderen met een ruime tuin behoren tot de mogelijkheden, maar ook ruimte voor industrie, kantoor, loods en opslag zijn ideale mogelijkheden voor dit centraal ruim gelegen terrein.

Voorzieningen
Er zijn geen bijzondere voorzieningen te melden. De buurt heeft aansluiting op alle nutsvoorzieningen zoals water, stroom en telefoon.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Mauriciusstraat 14

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Mauriciusstraat • Combe • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!