Maystraat 5

Maystraat 5 - Stenen hoogbouwwoning opgedeeld in appartementen - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Maystraat 5

Stenen hoogbouwwoning opgedeeld in appartementen

Objectcode: W0878B6

€ 115.000

$ 123.370

SRD 4187495


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 250 m²
Perceelopp.: 367 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 10
Slaapkamers: 6
Badkamers / WCs4 / 4

Omschrijving

Interessant investeringsobject in het centrum van onze stad. De centrale ligging van dit renovatiepand t.o.v. alle stadsactiviteiten maakt dit object commercieel zeer interessant voor o.a. budgettoeristen, stagiaires of andere personen die korte of lange perioden willen verblijven. Het pand dateert uit de jaren ’80 en hoewel in steen opgetrokken is de structuur en stijl zoals de houten Bruynzeel woningen uit dezelfde periode.

Beneden zijn er 3 appartementen met keuken-, woon- en slaapkamer. De bovenverdieping is een volledige 3-slaapkamerwoning inclusief, woonkamer, keuken, douche en toilet.

Aangezien het een hoogbouwpand betreft is er nog opvallend genoeg voldoende tuin aan de achterzijde van het perceel met een totale grootte van 367 m2. Het pand vraagt weliswaar nog een investering in schilderwerk en verdere vernieuwingen naar de huidige standaarden, maar beschikt zeker over een duurzame basis.

Ideaal verhuurobject, maar ook de combinatie van wonen in de bovenwoning met rendement uit de verhuur van de appartementen beneden is een voor de hand liggende optie. Bekijkt u de mogelijkheden op locatie door contact op te nemen met uw makelaar op het telefoonnummer 8916684.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Maystraat • Centrum • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!