blank

Melieweg 3

Melieweg 3 - Ruime hoogbouwwoning op een hoekperceel te Kwatta nabij de Munderweg - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Melieweg 3

Ruime hoogbouwwoning op een hoekperceel te Kwatta nabij de Munderweg

Objectcode: KW00941

€ 147.500 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 262 m²
Perceelopp.: 471.62 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 4
Badkamers / WCs3 / 3

Omschrijving

Een uitstekend gelegen hoogbouwwoning met een bouwoppervlakte van 262 m² in een rustige zijstraat van de drukke verbindingsweg Munderweg. De locatie/woonwijk heeft slechts 1 toegangs- of uitgangsweg. Hierdoor is het een woonomgeving met hoofdzakelijk bestemmingsverkeer en een goede sociale controle.

Opmerkelijk is het grote contrast tussen de drukke Munder- en Kwattaweg op zeer korte afstand en de rustige woonomgeving waarin deze woning zich bevindt.

De woning heeft vanwege de hoekligging aan beide straatzijden een haag die functioneel de privacy verhoogt en verkoelende schaduw verschaft. Het 471 m² grote terrein oogt bij het betreden veel ruimer door de open ruimte onder de woning en de situering van het gebouw rechts achter op het perceel.

De oppervlakte van het ruime terras onder de woning is 70 m² groot en biedt legio mogelijkheden, waaronder ook een eventuele uitbreiding van het bestaande 1-slaapkamerappartement met keuken, woonkamer en douche/toilet. Tevens bevindt zich op de begane grond een ruime berging annex was- en installatieruimte.

De bovenverdieping kan worden bereikt via de metalen spiltrap in de hal beneden of via de stenen buitentrap. Deze voorziening creëert de mogelijkheid om de 2 woonlagen volledig gescheiden te bewonen, waardoor verhuur eventueel een optie kan zijn. De totale woonoppervlakte van de woning is door dit concept natuurlijk ook uitermate geschikt voor een groot gezin.

Lees verder...

De verdieping heeft een grote leefruimte met een keuken. Met een standaardindeling van 3 slaapkamers en 2 badkamers op een oppervlakte van 140 m² kan zonder twijfel deze verdieping beschouwd worden als ruim. Een L-vormig balkon, gericht op het noordoosten, met een royaal uitzicht op de omgeving is een USP.

Algemene indruk:

Een solide gebouwde stenen woning die met een bescheiden investering gemoderniseerd kan worden. De woning bevindt zich op een bijzondere en rustige, zeer centrale woonlocatie met slechts één toegangs- of uitgangsweg. Vanuit deze locatie heeft u een snelle verbinding naar Noord, Zuid, Centrum of Kwatta. Alle denkbare voorzieningen zijn aanwezig op loopafstand. Door de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding is de verwachting dat dit object niet lang op de markt zal blijven. U bent aan zet!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Melieweg 3 • Kwatta • Paramaribo • Suriname