fbpx
Misgunstweg 92

Misgunstweg 92

Misgunstweg 92 - Prachtig wonen in een waar Paradijs aan de Saramacca rivier, landelijk in de natuur! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Misgunstweg 92

Prachtig wonen in een waar Paradijs aan de Saramacca rivier, landelijk in de natuur!

€ 365.000

$ 424.993

SRD 6,015.356


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 350 m²
Perceelopp.: 5000 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Omschrijving

Een prachtige woning met een apart appartement, gelegen aan de Saramacca rivier met een steiger, botenhelling en volledig nieuwe beschoeiing. Zien is verliefd worden en kopen. Dit is een werkelijk Paradijs binnen handbereik op 45 minuten afstand van hartje Paramaribo.

De woning
Gelegen te Saramacca aan de Misgunstweg 92, is deze prachtige woning met een schitterende ligging aan het water. Het terrein is gelegen aan de zogenoemde Goudkust van Saramacca, te bereiken via een privé weg die vanaf de geasfalteerde hoofdweg naar de woning gaat.

De woning is een gerenoveerde ‘type bruynzeel’, volledig opgeknapt zoals de foto’s laten zien met een moderne look. Er is een ruim voorbalkon met zicht op de voorlangs lopende rivier. Het balkon is volledig voorzien van muggengaas (screen) zodat u geen last heeft van insecten, maar wel een volledige doorkijk naar buiten heeft. Vanuit het L- vormige balkon krijgt u via grote openslaande deuren toegang tot de ruime woonkamer en gelijk vallen de details u op van de hoogwaardige materialen en de afwerking zoals de granieten tegelvloer. De woonkamer loopt over in de open keuken, voorzien van een granieten blad, MDF kasten en dubbele spoelbak met moderne hoogwaardige armaturen. Er is op de begane grond een speciale bijkeuken met laundry voorzien van een aanrecht met granieten blad en spoelbak, ook vindt u een sanitaire ruimte op de begane grond. Via de inpandige trap bereikt u de eerste etage waar de masterroom zich bevindt met een fraai afgewerkte sanitaire ruimte. Ook is er een gastenslaapkamer op de 1ste verdieping vanwaar u ook toegang krijgt tot een mooi balkon met uitzicht over de rivier. Verder is er een walk-in closet gemaakt van MDF kasten, zijdeglans wit met volop bergruimte voor kleding.

Een derde slaapkamer vindt u bij het appartement op hetzelfde terrein. Het gastenverblijf is voorzien van een slaapkamer, woonkamer met sanitaire ruimte en een kleine keuken. Kortom, een compleet volledige studio te gebruiken als een eventuele kleine woning. Dit appartement is hoogwaardig afgewerkt in dezelfde stijl als de hoofdwoning.

Lees verder...

Het perceel
Over het terrein valt veel te vertellen. Als u de foto’s en de video bekijkt zult u zelf tot de conclusie komen dat het in één woord prachtig is. Via een brede oprit bereikt u het grote terrein van maar liefst 5000 m². U heeft een frontbreedte aan het water van 56 strekkende meter. Daarbij is een overdekte steiger met volledig zicht op de rivier met de pal ernaast gelegen botenhelling.

Denk erover na: een prachtige tuin voorzien van mooie volwassen beplanting, een steiger langs de rivier en uw botenhelling. Deze locatie heeft alles wat u zou willen om uw ideale droombestemming tot uw eigendom te maken. Voel de wind, voel het woongenot, voel uw gezinsleven. Dit is het ideale plaatje!

Voorzieningen & mogelijkheden
De voorzieningen bij aankoop zijn een stichting waarin dit vastgoed is ondergebracht en dus ter overname aangeboden. Een grondhuur titel met een volledig nieuwe beschikking geldig, alvast zonder verlenging voor de eerste 40 jaren. 3 fase stroom, warm en koud water, internet en telefoon zijn aanwezig.

Let wel: optioneel is deze woning te koop met een extra frontbreedte aan de rivier van 42 meter met een terreinoppervlakte van 1600 m². Vraagt u naar de voorwaarden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Misgunstweg 92

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Misgunst • Groningen • Saramacca • Suriname


Deel deze pagina!