Mispellaan 20a

Mispellaan 20a - Hoogbouwpand te Charlesburg tegen redelijke prijs. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Mispellaan 20a

Hoogbouwpand te Charlesburg tegen redelijke prijs.

Objectcode: W0811B6

€ 144.000

$ 152.006

SRD 3412944


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 300 m²
Perceelopp.: 1246 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Omschrijving

De woning
Deze stenen hoogbouwwoning bestaat uit twee woonlagen en betreft de volgende indeling; de benedenruimte die vele mogelijkheden biedt bestaat uit een grote open ruimte van ongeveer 150 m2, voorzien van twee toiletten en een badkamer. De benedenruimte heeft drie ingangen die uit schuifdeuren en rolluiken bestaan.

Het pand heeft zowel een binnen als buitentrap. De binnentrap is een houtentrap, terwijl die van buiten een stenentrap betreft. De ruimte beneden bestaat uit warme kleuren. Indien de kleuren u niet aanspreken kunt u die altijd naar wens aanpassen. De boven ruimte bestaat uit drie slaapkamers, waarvan eentje een eigen bad en toilet heeft. De overige indeling is een voorzaal met een keuken, een gang met nog twee slaapkamers, een bad en toilet en een balkon.

Dit object met name de opstal, ligt achter een andere woning, heeft zijn eigen inrit vanuit de straat en is geheel afgebakend en omrasterd van het voorste object.

Lees verder...

Het terrein
Het terrein is volledig in cultuur gebracht met een eigen inrit vanuit de Mispellaan. De inrit is bestraat met straatklinkers en is 5 meter breed en 60 meter lang (diep). Aan het begin van dit terrein staat een handmatige schuifpoort. Als u de inrit uitrijdt komt u bij de woning. Het terrein heeft een grootte van 1246 m2 en heeft de titel eigendom. Het perceel ligt voor 2/3 deel vanuit de straat in de diepte hoger dan het maaiveld (± 40 cm) en is aan alle zijden omrasterd met een massieve stenenschutting. De achter grens van het terrein is 20 meter. Zowel de inrit als de tuin is aangelegd met planten, bomen en struiken.

Omgeving & voorzieningen
De Mispellaan is verhard d.m.v. straattegels en maakt deel uit van de wijk Charlesburg. De ontwatering vindt plaats d.m.v. het systeem van gesloten riolering. Alle nutsvoorzieningen zoals licht, water evenals straatverlichting zijn voorhanden. In de omgeving zijn scholen, een resort en winkels.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Mispellaan • Charlesburg • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!