fbpx
Mon Plaisirweg 30

Mon Plaisirweg 30

Mon Plaisirweg 30 - Riante semi cascowoning in een landelijke omgeving. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Mon Plaisirweg 30

Riante semi cascowoning in een landelijke omgeving.

€ 75.000

$ 81.077

SRD 604.671


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 330 m²
Perceelopp.: 516 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 6
Badkamers: 5

Omschrijving

Bijzonder ruime cascowoning geschikt voor een groot gezin, woongroep of commercieel gebruik.

De woning
De woning is zeer geschikt voor een groot gezin, woongroep of verhuur. Het feit dat de woning zich in een semi casco staat bevindt, heeft het voordeel dat de inrichting nog voor een belangrijk deel aangepast kan worden naar eigen inzicht en functioneel gebruik. Aan de voorzijde is er een garage met stalen roldeur en daarnaast het terras. Vanuit de garage of de hoofdingang bij het terras komt men in de zeer ruime woonkamer met keukenruimte, in totaal bijna 100 m² groot. Aan de linkerzijde van deze kolossale ruimte is er een stevige trap die leidt naar een hal met 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer ook nog beschikt over een klein dakterras. Beneden zijn de overige 4 slaapkamers. Heel interessant is dat 4 van de 6 kamers beschikken over een eigen douche en toilet.

Met betrekking tot de mogelijkheid voor commerciëel gebruik is er voldoende parkeermogelijkheid zowel aan de voor- als achterzijde van de woning. Alles bij elkaar genomen, een ruime woning voor een interessante prijs, die nog wel een kleine investering vraagt om te finaliseren, maar een enorm resultaat kan opleveren.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel is 516 m² groot, is bedekt met zand en heeft zowel aan de voor- als achterzijde voldoende ruimte voor tuinaanleg.

Voorzieningen
De woning beschikt over de benodigde installaties zoals hydrofoor en airco’s.

Samenvatting
De woning kan beschouwd worden als een ‘opportunity’, zowel in prijs als de functionele mogelijkheden. Laat deze kans niet aan uw neus voorbij gaan en bel voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Mon Plaisirweg 30

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Mon Plaisirweg • De Nieuwe Grond • Wanica • Suriname