Morgenstondlaan 53

Morgenstondlaan 53

Keurige woning te Morgenstond

Objectcode: W0780B9

€ 189.000

$ 214.013

SRD 4479489


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 255 m²
Perceelopp.: 1020 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Dit huis is gelegen te Morgenstond, in een prettige omgeving, een moderne woning, fris en voorzien van alle bedenkbare comfort.

De woning
Deze woning heeft een bouwoppervlakte van 255 m2, met vier slaapkamers en voorzien van alle gemakken. De vloeren in deze woning van de gang, de voorzaal en de keuken zijn van smaakvol warm hout dat prachtig zal accentueren met uw meubilair. De prachtige houten vloer in de woning is een absoluut pluspunt. De slaapkamers zijn voorzien van tapijt, terwijl de sanitaire ruimtes betegeld zijn. Een van de vier slaapkamers is een master room met een walk-in closet en eigen douche, ligbad en toilet. Verder bestaat de indeling uit nog een bad en toilet, een voor-en achterbalkon waar de wind heerlijk waait en goed vertoeven is. Ook nog een gesloten garage, goed voor twee auto’s en een was- en berghok.

Het terrein
Dit terrein heeft een ruime oppervlakte van 1020 m2; eigendomsterrein. De frontbreedte is 30 meter en de diepte 34 meter. Het terrein is volledig in cultuur gebracht met een betegelde oprit, palmen, sierstruiken en planten. Grotendeels van het terrein is verhard met klinkers, terwijl de laatste meters van het achterterrein onverhard gebleven is met zand. Dit deel is heel mooi en netjes beplant en afgezonderd met een hekwerk. Op het terrein bevindt zich verder een simpele buitenkeuken en het geheel is omheind met een stenen schutting.

Bij de bouw van deze woning is er niet bezuinigd op hoogwaardige materialen; de woning straalt klasse en perfectie uit. Kortom, een kant-en-klaar pakketje dat zeer goed is afgewerkt en waar u gelijk zonder iets aan te hoeven doen kunt gaan wonen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Morgenstondstraat • Morgenstond • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!