Nachtegaalstraat 972

Nachtegaalstraat 972

Dreams do come true; this is a masterpiece. Bent u op zoek naar een huis die overcompleet is en voorzien van alle denkbare luxe? Watch this!

Objectcode: KW00665

€ 649.000

$ 699.203

SRD 27258000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 500 m²
Perceelopp.: 1204 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 5
Badkamers / WCs4 / 3

Omschrijving

Object introductie omschrijving;
Zeer complete hoogbouwwoning gelegen op een mooie locatie te Paramaribo –Noord, voorzien van alle gemakken. Deze woning is een must see, voor de gevorderde bewoner, de ambassadeur of zakenman die zich meer dan een standaard woning kan veroorloven. Dit is een moderne klassieke stijl woning die compleet tot in de puntjes in detail is uitgewerkt en is afgestemd op alle bouwkundige en esthetische elementen.

De woning;
Compleet en modern is deze gezinswoning tot in alle aspecten, vanaf de straat gezien maakt de keurig verzorgde voortuin met statige hekwerk al duidelijk dat het niet om een alledaagse woning gaat. Via de ruime inrit met automatische sliding poort en wachtershuisje krijgt u toegang tot het terrein. Er is rekening gehouden met het parkeren en overdekte opstallen van meerdere auto’s, zoals dat hoort bij een hedendaags gezin. Voor de dubbele garage is een overkapping alwaar auto’s buiten de felle zon geparkeerd kunnen worden. De dubbele garage is netjes betegeld en voorzien van een automatische garagedeur. Zowel vanuit de garage heeft men toegang tot een berging en entree naar de woonkamer van de woning.

Lees verder...

U kunt de woning ook betreden via de statige overdekte entree met een zitje en de robuuste voordeur, u komt direct uit in het eerste gedeelte van het woonvertrek wat in twee gedeeltes is opgesplitst. De statige entree is ruim genoeg om een terras set te plaatsen en voorzien van geïntegreerd soundsysteem. Het eerste gedeelte van de woonkamer wordt momenteel gebruikt als zitkamer en entertainmentruimte. Een speciaal daarvoor gemaakte muur biedt mogelijkheid een groot tv-scherm op te hangen en te relaxen zonder dat u last heeft van andere gebruikers uit het tweede gedeelte van de woonkamer. Middels een schuifdeur krijgt u toegang tot het tweede woonvertrek met semi open keuken en brede schuifpuien naar het ruim achterterras.

Dit gedeelte van de woonkamer kan dienst doen als voorzaal en eetkamer en geeft tevens toegang tot de eerste etage waar 2 slaapvertrekken zijn. De ruime keuken is werkelijke voorzien van alle gemakken en inbouwapparatuur, een fraai werkblad en het design “will make her happy”. Vanuit de woonkamer krijgt u toegang tot het achterterras, hier kunt u lekker zitten met zicht op de mooie binnenplaats met een cabana met bar en zwembad. Het achterbalkon is beveiligd middels automatische rolluiken die open en dicht kunnen, zodat u niet het gevoel heeft opgesloten te zitten maar s’ avonds toch met een gerust hart kunt slapen en het dievenijzer kunt laten zakken.

Er zijn 3 slaapvertrekken in de woning, twee daarvan zijn masterrooms met eigen bad en toiletruimte, de andere slaapkamer heeft een gedeelde badkamer met sanitaire voorziening. Deze sanitaire ruimtes zijn zeer luxe, dus overtuig uzelf en kijk naar de foto’s en de film van deze woning; dubbele wasbakken, vrijstaande design ligbad, jet douche etc etc.Het perceel;
Het ruime perceel is geheel in cultuur gebracht, zelfs de voorberm is onder architectuur ontworpen. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het ruime zwembad voorzien van een waterval en verlichting. De voorzieningen van de pool zijn allemaal netjes weggewerkt in een pomphuis met buitendouche en buitentoilet. Aan de zijkanten van de woning zijn leuke ruimtes gecreëerd voor BBQ en zitjes. De prachtige Lounge Cabana gemaakt met walaba shingles dak heeft een prachtige bar. Ook is de rest van de tuin in cultuur gebracht door middel van mooie sierheesters, palmen en beplanting in bloembakken. De prachtige schutting is voorzien van ingebouwde verlichting en betegeld met duurzaam natuursteen. Een passende oplossing voor honden is gemaakt rondom de woning om ze al dan niet op te sluiten als er gasten zijn.

Kortom, deze woning heeft te veel om op te noemen, hoe dan ook maken we u nog attent op de volgende aanwezige voorzieningen en gebruikte materialen.

Voorzieningen;
Deze woning is voorzien van alarminstallatie, uitgebreid met bewegingssensoren, beams- en schocksensoren, camerabewaking en dievenijzer.
110/220 volt aanwezig/ fully airco, betegelde vloeren met natuursteen, huis- en tuinverlichting met automatische sensoren, massieve prachtige houten deuren met veiligheidssloten, geïntegreerd muzieksysteem, back up generator, zonnepanelen heater voor warm water en zonwering voor auto’s en terrassen, warm en koud watersysteem met durotank en boiler etc etc.

Bent u onder de indruk van deze prachtige woning?
Maak vandaag nog contact met ons.
Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats op afspraak en na een financiële screening.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Nachtegaalstraat #972 • Morgenstond • Paramaribo • Suriname