Nadirstraat 26

Nadirstraat 26 - Appartementencomplex te Kwatta - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Nadirstraat 26

Appartementencomplex te Kwatta

Objectcode: KW00106

€ 79.000

$ 84.469

SRD 3318000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 220 m²
Perceelopp.: 494 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 8
Slaapkamers: 4
Badkamers / WCs4 / 4

Omschrijving

Te koop in Kwatta: een complex met 2 appartementen en een gebouw dat dienst heeft gedaan als polikliniek, maar over alle voorzieningen beschikt om eventueel ook tot appartementengebouw verbouwd te kunnen worden.

Het complex is gelegen aan de Nadirstraat en biedt meerdere commerciële mogelijkheden. De twee appartementen zijn qua grootte ideaal voor stellen of alleenstaanden. Beide appartementen hebben 2 slaapkamers, een woonkamer, een keuken en een badkamer. Er is een gezamenlijk ruimte gecreëerd als was- of bergruimte tussen de appartementen in. Het achterste appartement heeft als extra ook een terras met een pergola constructie.

Het voormalige kliniekgebouw biedt echter nog meer potentieel. Met een beetje creativiteit en inzet kan het ook worden omgebouwd tot een appartementengebouw met meerdere wooneenheden. De ruimte biedt door de aanwezigheid van alle voorzieningen ook de mogelijkheid om andere commerciële activiteiten te ontplooien. Het opdelen in verschillende bedrijfsunits is een goed voorbeeld. Deze mogelijkheden maken dit object tot een unieke investeringsmogelijkheid voor wie op zoek is naar een interessant vastgoedproject.

Het complex is gelegen in een rustig deel van Kwatta.
Wilt u meer weten over dit bijzondere complex in Kwatta? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Nadirstraat 26 • Kwatta • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!