fbpx
Nagesar Narsinghweg 26

Nagesar Narsinghweg 26

Nagesar Narsinghweg 26 - Van buiten pas geschilderde woning met een mooi aangelegde tuin - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Nagesar Narsinghweg 26

Van buiten pas geschilderde woning met een mooi aangelegde tuin

€ 140.000

$ 155.287

SRD 1,158.132


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 150 m²
Perceelopp.: 750 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Omschrijving

Drie kamer woning met een ruim achterterras.

De woning
Wat gelijk opvalt aan deze woning is dat men van het balkon een verlengstuk heeft gemaakt van de woning met slechts één raam aan de voorzijde en een gesloten houten voordeur. Het in- en uitgaan van deze woning geschiedt via de garage of men loopt om via de achterkant, waar een overdekt terras je opwacht met een mooi uitzicht op de achtertuin. De woning is aan de buitenkant pas geschilderd met een roodbruine kleur. De entree op het erf vindt plaats via de elektrische rolpoort die je via de betegelde inrit brengt in de garage met plek voor één auto. Over de gehele woning is er één soort vloertegel gebruikt en in de badkamers is er tot aan het plafond betegeld. Er is alarm aanwezig en de woning is ook voorzien van dievenijzer, en elke ruimte beschikt over zijn eigen airconditioning. Wij kunnen zeggen dat deze woning in een gunstige buurt ligt, aan een betegelde weg die uitkomt op de Kwattaweg nabij het politiebureau Derde Rijweg, de zondagsmarkt, supermarkten, een school, huisarts, eetgelegenheden en auto reparatiebedrijven. De buurt is goed bewoond met mensen van de middenklasse en daarboven. Al met al kunt u er een fijne woning van maken en hier genieten van uw woongenot in een rustige omgeving.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel is geheel omrasterd met een 1 meter hoge stenen muur en daarop laswerk van nog eens anderhalve meter hoog waarvan er zowel aan de linker-, rechter- en de achterzijde plaatmateriaal is bevestigd. Het perceel is 10 tot 20 centimeter hoger gelegen dan de weg en loopt niet onder. Met een frontbreedte van 20 meter bij 37 meter diep is dit perceel opgehoogd met schelpen en zand.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Samenvatting
De binnenzijde van deze woning verdient een schilderbeurt en dan is het een kwestie van koffers pakken en intrekken.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Nagesar Narsinghweg 26

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Nagesar Narsinghweg • Kwatta • Paramaribo • Suriname