Nassylaan 34

Nassylaan 34 - Prachtige locatie in het hart van Paramaribo, aan de Historische Nassylaan. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Nassylaan 34

Prachtige locatie in het hart van Paramaribo, aan de Historische Nassylaan.

Omschrijving

Oud te renoveren pand te koop, gelegen op een historische locatie aan de Nassylaan, zakelijk zeer interessant tegen een fair marktprijs.

De woning
Deze woning verkeert in een slechte staat en zal volledig gerenoveerd moeten worden. De casco bouwstijl is wel goed en verkeert in een redelijk staat; er kan hierop volledig doorgeborduurd worden. Het pand bestaat op de begane grond van steen en op de 1ste verdieping van steen met hout gecombineerd. Er is een buitentrap om naar de 1ste verdieping te gaan, aan de achterkant van de woning gesitueerd, echter staat er aan de straatkant ook een ingang om naar de eerste verdieping te gaan. Dit pand kan dus makkelijk ingezet worden als twee individuele verhuur- of woonruimtes, denk aan een kantoorpand op de begane grond met een appartement op de 1ste verdieping. Het pand beslaat nagenoeg de gehele frontbreedte van het terrein, links en rechts van het pand zijn er wel mogelijkheden om naar het achtererf toe te lopen. Aan de achterkant van de woning bevindt zich nog een klein opstal die als een bergruimte dienstdoet.

Het perceel
Dit perceel van 627 m² heeft een frontbreedte aan de Nassylaan van 13 meter en een diepte van 50 meter; het betreft een terrein met de titel eigendom. Het voorste gedeelte van het terrein is bebouwd met het aanwezig pand, het achterterrein is onbebouwd en biedt tal van mogelijkheden. Het terrein is redelijk hoog gelegen vergeleken met de as van de voorlangs lopende weg.

Voorzieningen
De nutsvoorzieningen zijn aanwezig zoals: water en stroom, hydrofoor, boiler en durotank moeten geupdate worden.

Samenvattin
Een pand met veel potentie, zeer interessant voor de investeerder.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.


Nassylaan • Centrum • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!

Dit object is momenteel niet beschikbaar.

Maak contact indien u zich wil informeren naar de de status van het object.

Bekijk hier alle woningen te koop!