Nassylaan 42

Nassylaan 42 - Prachtige locatie in het hart van Paramaribo aan de Historische Nassylaan - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Nassylaan 42

Prachtige locatie in het hart van Paramaribo aan de Historische Nassylaan

Objectcode: W0808B6

€ 95.000

$ 92.055

SRD 2251595


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw, afbraak
Woonopp.: 150 m²
Perceelopp.: 621 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Oud te renoveren pand te koop gelegen op een historische locatie aan de Nassylaan, zakelijk zeer interessant tegen een eerlijke marktprijs.

De woning
Deze woning verkeert in een slechte staat en zal volledig gerenoveerd moeten worden. Het betreft een monumentaal koloniaal pand wat staat op de lijst van unesco als beschermt erfgoed. Zomaar afbreken behoort niet tot de optie, wel kan het pand gerenoveerd worden of een ontheffing voor sloop en of restauratie aangevraagd worden. Het pand beslaat nagenoeg de gehele frontbreedte van het terrein, links en rechts van het pand zijn er wel mogelijkheden om naar het achtererf toe te lopen. Aan de achterkant van de woning bevind zich nog een kleine woning die volledig is afgebrand.

Het perceel
Dit perceel van 621m2 heeft een frontbreedte aan de Nassylaan van 13 meter en een diepte van 48 meter, het betreft een terrein met de titel eigendom. Het voorste gedeelte van het terrein is bebouwd met het aanwezig pand, het achterterrein is onbebouwd en bied tal van mogelijkheden. Het terrein is redelijk hoog gelegen vergeleken met de as van de voorlangs lopende weg.

Lees verder...

Voorzieningen
De nutsvoorzieningen zijn aanwezig op de locatie, echter zal alles opnieuw aangesloten moeten worden.

Samenvatting
Een pand met veel potentie, zeer interessant voor de investeerder.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Thijs Mouchart

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Nassylaan • Centrum • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!