Nickeriestraat #5

Nickeriestraat #5

Behoefte aan Rust en Sereniteit op een A1-locatie? Dan bent u hier terecht!

Objectcode: W0871B6

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Type: Splitlevel
Woonopp.: 420 m²
Perceelopp.: 2294.17 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 9
Slaapkamers: 5
Badkamers / WCs3 / 3

Omschrijving

Dit object is gelegen in één van de meest vooraanstaande wijken van Groot-Paramaribo. Op een ruim perceel staat deze opvallende woning al langer dan een mensenleeftijd nog altijd rotsvast op zijn plek. Een ouderwets solide en degelijk gebouwde splitlevel waar de tand des tijds nauwelijks invloed op heeft gehad en met een kleine renovatiebeurt in zijn volle glorie hersteld kan worden of daarnaast met enige aanpassing omgetoverd zou kunnen worden tot een moderne woning die voldoet aan alle hedendaagse woonwensen.

Een ander heel sterk punt van dit object is de locatie. Op loopafstand van de Jaggernath Lachmanstraat biedt het ook meerdere functionele mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de opzet van een kantoorpand of appartementencomplex of verschillende bedrijfsunits. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel lopend als met het openbaar vervoer. Vanuit ondernemers oogpunt beschouwd, kan dit object dus betiteld worden als een zeer aantrekkelijk aanbod vanwege de vele commerciële mogelijkheden en vierkante meters nabij het centrum van de stad.

Lees verder...

Het perceel
Het eerste gevoel dat men ervaart wanneer men door de poort het erf betreedt is een sfeer van rust en sereniteit. Het terrein van om en bij 2.300 m2 oogt erg ruim, waarbij de woning dusdanig is gebouwd dat er voldoende terrein aan de zuidzijde en achterzijde over is voor het eventueel realiseren van ander woongenot zoals een zwembad. De achtertuin is schaduwrijk vanwege de fruitbomen en de rest van het erf is beplant met typisch Surinaamse struiken en planten.

Het gehele terrein is omrasterd, waarbij aan weerszijden en achterzijde zijn er schuttingen met de buren en aan de straatzijde loopt er een stevige schutting vervaardigd uit steen en ijzeren traliewerk. Toegang tot het terrein is via een brede toegangspoort die via een verharde oprit leidt naar de garage en een looppoort met eveneens verharde oprit naar het voorterras.

De woning
De woning heeft een vintage uitstraling van buiten en binnen met 3.5m hoge plafonds en is ruim qua indeling van woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamers, terrassen en overige ruimtes.

Voor het betreden van de woning komt men langs een betegelde trap een open voorterras op met uitzicht op de ruime voortuin en welke vanwege de verhoogde ligging een goed overzicht biedt op de straat en directe omgeving. Via een schuifpui komt men direct terecht in een ruime woonkamer die opvalt vanwege het mooie parket in visgraatmotief dat op de vloer ligt, vervaardigd uit duurzaam en sfeervol Surinaams hardhout. De gehele woning krijgt hierdoor extra cachet. Zeer aangenaam is de constante bries vanuit de achterzijde van de woning, wat het gebruik van airco’s volledig overbodig maakt. De woonkamer geeft via een tweede schuifpui toegang tot een zeer ruim achterterras met uitzicht over de achtertuin. Achter de woning is er een royale stadstuin met vruchtbomen en een hoge omheining, waardoor er voldoende privacy is.

Rechts van de woonkamer bevinden zich een studeerkamer met toegang tot een naastgelegen ruime slaapkamer met eigen bad en toilet een zgn. ‘master bedroom’.

Ook op de eerste woonlaag sluit links van de woonkamer in dezelfde ruimte een knusse open eethoek aan met kamerhoge shutterramen die ervoor zorgdragen dat er veel lichtinval is en mooi uitzicht op de achtertuin. Via een deur vanuit de eethoek wordt toegang geboden tot de keuken. Via shutterramen in de keuken is er goed uitzicht op de poort aan de ingang vanuit de straat en een zijdeur biedt toegang tot het onderhuis en de garage.

Via een authentieke houten trap bereikt men de bovenverdieping. Hier zijn er 3 slaapkamers, een kleine bergruimte een badkamer en een toiletruimte. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft toegang tot een balkon die uitkijkt op de achtertuin. Ook op de bovenverdieping hebben de kamers prachtig geverniste parketvloeren met mooie warme accenten vervaardigd uit Surinaams hardhout. Tevens zijn alle slaapkamers voorzien van inbouw klerenkasten.

Onder de bovenste woonlaag is er onderhuis met doorgang naar de achtertuin. Het onderhuis wordt gebruikt als garage waar met gemak twee auto’s in geparkeerd kunnen worden. Ook is er hier een extra kamer waar er ook een bad en toiletvoorziening aanwezig is. Het feit dat dit appartement gescheiden is van de woning en op de begane grond vlak bij de ingang ligt maakt het ideaal te gebruiken als kantoorruimte, aparte appartement voor de opgeschoten kinderen, of zelfs als een werkruimte waar u klanten voor uw zaken zou kunnen ontvangen.

Voorzieningen
De nutsvoorzieningen zijn aanwezig zoals: water en stroom, hydrofoor en durotank.

Alle ramen van de benedenwoning zijn tegen inbraak beveiligd door fraai gesmeed dievenijzer.

Samenvatting
Een bezichtiging zal zeker inspirerend werken op uw ondernemersinstinct. Belt u nu voor een afspraak naar 7669770.

Als woning is dit pand uniek en biedt een hele bijzondere woonervaring. Voor commerciële doeleinden is dit pand op een gewilde locatie en kan door enkele aanpassingen getransformeerd worden tot kantoor of bijzondere horecagelegenheden met binnentuin.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Nickeriestraat • Beekhuizen • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!