Njoenkondréstraat 23

Njoenkondréstraat 23 - Dubbele stenen woning te Kwatta - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Njoenkondréstraat 23

Dubbele stenen woning te Kwatta

Objectcode: W0853B6

€ 93.000

$ 90.117

SRD 2204193


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 235 m²
Perceelopp.: 388 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Een keurig gerenoveerde hoogbouw woning in een verbindingsweg tussen de Munderweg en de Boerbuitenweg, op korte afstand van de Kwattaweg. Bijzonder is dat deze woning in 2021 uitgebreid is van stenen laagbouw naar een hoogbouw woning. Bij deze aanpassing is de woning gemoderniseerd met kwalitatief goede materialen en voorzien is van airco’s en warm water. Het gebouw bestaat dus uit 2 onafhankelijk bewoonbare woningen, waarvan de benedenwoning beschikt over 2 slaapkamers, douche-toilet, woonkamer met open keuken en terras aan de straat- en tuinzijde. Via een solide trap, zowel aan de voor- als achterzijde van de woning bereikt men de bovenwoning, die een iets modernere uitstraling heeft dan de benedenwoning vanwege de gebruikte materialen. De bovenwoning is verder qua oppervlakte 20 m² ruimer vanwege de aanwezigheid van een groter voor- en achterterras. De inrichting van de keuken en het sanitair van de douche en toilet is gedaan met modern kleurgebruik en materialen waardoor het geheel een eigentijdse uitstraling heeft. De bovenwoning beschikt ook over 2 slaapkamers en een gezellige living met open keuken die weer aansluit op het voorbalkon.

De aanwezige recent aangeschafte inboedel is overigens tegen meerprijs over te nemen.

Aan de achterzijde van het gebouw is tegen de verwachtingen in nog een behoorlijk ruime en diepe tuin aanwezig wat voor de tuinliefhebbers absoluut mogelijkheden biedt. Een hele aangename en ideale plek in de achtertuin is de cabana, wat door de solide constructie onder verschillende weersomstandigheden schaduw/onderdak biedt om te recreëren op ieder moment van de dag. Het gehele terrein is ommuurd met een hoge betonnen muur waarop hekwerk is geconstrueerd om uw privacy te kunnen garanderen en uw veiligheid te vergroten.

Wilt uw wonen en verhuren combineren om rendement te kunnen hebben uit uw investering, dan is dit een gelegenheid die u eigenlijk niet voorbij kunt laten gaan. Wij staan daarom klaar om u op locatie te verwelkomen of telefonisch uw vragen over deze interessante investering te beantwoorden!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Njoenkondrestraat • Kwatta • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!