Noordwijkweg BR 131

Noordwijkweg BR 131 - Woning inclusief praktijkruimte en appartementen - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Noordwijkweg BR 131 doorlopend naar de Nadirweg perc. 25 en 26

Woning inclusief praktijkruimte en appartementen

Objectcode: W0772B6

€ 159.000

$ 173.437

SRD 3768459


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 453 m²
Perceelopp.: 1053 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 8
Badkamers 5

Omschrijving

Wonen, werken en rendement uit verhuur op één locatie!

Gelegen op een dubbel perceel met een totaaloppervlakte van 1053 m2 aan de Noordwijkweg bevindt zich dit object dat bestaat uit meerdere gebouwen. Behalve de woonfunctie van het hoofdgebouw zijn er nog 2 ingerichte gebouwen op de locatie. Het eerste gebouw is in gebruik geweest als polikliniek en het andere gebouw bestaat uit 2 volledig ingerichte appartementen. Een bijzonder en praktisch voordeel van het concept is dat het dubbele perceel aan 2 zijden betreden kan worden. De woning, dus het privégedeelte, heeft de ingang aan de Noordwijkweg en het bedrijfsmatige deel, de appartementen en de voormalige polikliniek hebben de ingang aan de Nadirweg. Hierdoor kan er een duidelijke scheiding gemaakt worden tussen privé en werk. Deze informatie zal de ondernemerszintuigen zonder twijfel prikkelen, aangezien de investering in dit multifunctioneel object met de juiste “business approach” een heel goed rendement kan opleveren.

Het ruime perceel is volledig omheind en onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating en steenslag.

Dit object met ruime functionele mogelijkheden en in goede staat van onderhoud is een bezichtiging meer dan waard. Het geheel is per direct beschikbaar en de inboedel is eventueel voor overname beschikbaar. Voor aanvullende informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Noordwijkweg • Kwatta • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!