Normandiestraat 51

Normandiestraat 51

Woning gelegen in een gewilde woonwijk te Paramaribo-Zuid

Objectcode: W0828B6

€ 74.500

$ 80.887

SRD 1765724.5


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 250 m²
Perceelopp.: 441.04 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 10
Slaapkamers: 7
Badkamers 3

Omschrijving

De woning is gelegen te Paramaribo-Zuid, in een gewilde woonwijk met nodige renovaties.

De woning
De woning is momenteel in drie (3) aparte woonruimtes ingedeeld. De begane grond is opgesplitst in 2 aparte ruimtes (Soort appartement). Bij de eerste ruimte kom je via een gesloten terras in een ruime woonkamer die aansluit tegen de keuken, waar zich de binnentrap naar de bovenverdieping die momenteel afgesloten is. Vanuit de keuken kom je bij twee (2) slaapkamers, douche en toilet.

De tweede ruimte op de begane grond heeft zijn eigen ingang. Bij binnenkomst heb je een mini zitkamer die doorloopt naar de kookruimte. Deze ruimte beschikt over één (1) slaapkamer, douche en toilet.

De bovenverdieping is te betreden via de buitentrap. Bij binnenkomst van deze verdieping kom je in een ruime woonkamer en kookgedeelte. Op deze verdieping bevinden zich ook drie (3) slaapkamers, douche en toilet.

Hier en daar zijn er renovaties die gedaan moeten worden met name het plafond, dat wat beschadigde triplex platen heeft.

Aan de achterzijde is er een open “berging”. Op het terrein is er ook nog ruimte, om wat bij te bouwen. De woning is voorzien van 110Volt.

Lees verder...

Deze woning ligt in een aangename rustige omgeving. De woning kunt u bereiken via de Kwattaweg en de Toevluchtweg. Supermarkten, bouwmaterialen winkels, groothandelaar en wat locaties waar u verse groente en fruit kunt kopen, liggen in de nabije omgeving.

Het terrein
Het terrein heeft een frontbreedte van 15 m en een diepte van 28.16 m.

Voorzieningen
Woning beschikt 110V, Internetaansluiting.

Samenvatting
Al met al is het een woning, die nog wat investering vereist die verschillende mogelijkheden biedt.

Spreekt deze woning u aan, schroom niet en neem contact met ons op voor een bezichtiging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Normandiestraat • Kwatta • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!