fbpx
Oliepalmstaat 47

Oliepalmstaat 47

Oliepalmstaat 47 - Ruime woning met inpandig appartement - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Oliepalmstaat 47

Ruime woning met inpandig appartement

€ 77.500

$ 86.556

SRD 645.534


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 220 m²
Perceelopp.: 450 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Ruime woning met inpandig appartement of gastenverblijf.

De woning
Aan de voorzijde van de goed onderhouden woning is een breed terras aan de windzijde met gescheiden ingangen voor de hoofdwoning en voor het appartement. Het appartement bestaat uit een living met kitchenette en een slaapkamer met badkamer-toilet.

Bij het betreden van de hoofdwoning komt u in de gezellige woonkamer met een verhoogd niveau voor het eetgedeelte. In het achterste deel van de woning bevinden zich de 3 ruime slaapkamers, die allen voorzien zijn van een airco. De masterbedroom heeft reeds voorzieningen voor een extra badkamer en toilet. Vervolgens treft u via de gang naar achteren de moderne keuken met een kookeiland. De keuken heeft een deur naar de achtertuin waar u de ruimte heeft voor het aanleggen van een moestuintje.

Het perceel
Aan de zijkanten van de woning is er nog voldoende loopruimte en vierkante meters voor de echte tuinliefhebbers om een mooie groenstrook met verschillende planten te kunnen aanleggen. Het gehele perceel is omheind met een solide betonnen schutting. Aan de voorzijde van de woning kan er geparkeerd worden onder een afdak.

Voorzieninge
Dit object is voorzien van 110-220V. Alle installaties zijn aanwezig in de woning.

Samenvatting
Een gezellige woning in een buurt met een goede sociale controle. Bijzonder aspect aan deze woning is de mogelijke uitbreiding voor een groter gezin door eenvoudig het appartement bij de woning te betrekken. Of het appartement kan gewoon gebruikt worden om extra inkomsten te kunnen genereren uit verhuur.

Voor een bezichtiging en een goede indruk van dit object, kunt u contact met ons opnemen!

Oliepalmstaat 47

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Oliepalmstraat • Tammenga • Paramaribo • Suriname