Palissadepalmlaan 11

Palissadepalmlaan 11

Water, veiligheid, rust en een prachtig uitzicht!

€ 290.000

$ 352.487

SRD 5510000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 440 m²
Perceelopp.: 1217 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Omschrijving

Deze woning is een goed gelegen woning aan het water in een beveiligde omgeving te Palm Village. De omgeving en wegen zijn zeer goed onderhouden. De hoofdingang van de woning is in het midden geplaats, maar via de garage die bijna elke dag gebruikt wordt komt u gelijk binnen.

De woonkamer is sfeervol aangekleed en er is overal in de woning dezelfde warme terracotta vloertegel gebruikt. Met deze accenten van de vloertegel is het geheel keurig op elkaar afgestemd. De keuken is voorzien van een granieten blad in stijl en wat zeker opvalt is dat alle keukenkasten binnen handbereik zijn, geen kunst en vliegwerk nodig om iets weg te zetten.

Elke slaapkamer is ruim en knus aangelegd en deze drie slaapkamers beschikken over hun eigen bad, toilet en inloopkasten en is er nog een vierde gastentoilet.

Lees verder...

De garage bevat ruimte voor twee auto’s die is voorzien van een opslagruimte tevens ook klusjesruimte en een berghok voor allerhande opslag, wat vermeldenswaardig is, is dat de ontvangstruimte (hal) ook zou kunnen fungeren als extra slaapkamer of werkruimte.

Via het zijpad naar achteren word je verwelkomt in een oase van groen, uitkijkend op de Palm Village lake met een ruim achter terras die in de breedte van het huis is aangelegd. Voor de verandering komen we binnen via dit terras dat kleurrijk is opgefleurd met mooie muur schilderijen en kunstwerken. Zoals we al eerder zeiden heeft dit achter terras uitzicht op het Palm Village lake en de zeer tropisch aangelegde tuin maakt dat je helemaal tot rust komt.

Het perceel
De breedte van het perceel is 30meter, zowel links als recht een leegstaand perceel, keurig onderhouden en ligt hoger dan de straat.

Voorzieningen
Water en elektriciteit 110/220volt zijn aanwezig, alarm, internet, allen aanwezig.

Samenvatting
Pracht van een woning met nauwelijks of geen achterstallig onderhoud!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Palissadepalmlaan • Palm Village • Commewijne • Suriname


  Deel deze pagina!