Palissadepalmlaan 11

Palissadepalmlaan 11

Water, veiligheid, rust en een prachtig uitzicht!

€ 290.000

$ 350.217

SRD 5510000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 440 m²
Perceelopp.: 1217 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Omschrijving

Deze woning is een parel in commewijne en bevindt zich op het besloten en beveiligd woonpark Palmvillage. Palmvillage is gelegen voor Nieuw Amsterdam in een omgeving van rust en natuur.

Deze prachtige tropenvilla, gelegen pal aan het binnenmeer van Palmvillage, is gebouwd in 2008 en bewoond vanaf begin 2009, begin 2021 geheel opgeschilderd van binnen en van buiten en zo ook het dak. De villa is kenmerkend door zijn rust, ruimte en privacy.

De eenvoudige voorzijde onthult niet wat er achter de voormuur zit aan prachtig woongenot.

Vanuit uw auto in de dubbele garage kunt u direct de villa binnentreden of via de balkondeur om aan de achterzijde te komen op het binnenterras.

Via de officiele voordeur ingang treedt u binnen in de ontvangstkamer die nu in gebruik is als kantoor, maar ook als slaapvertrek kan dienen. Vanuit deze kamer komt u via een tussenhal in de ruime halfopen keuken met een ruime voorraadkamer waarin u ook een extra koelkast en vriezer kunt plaatsen. De keuken is makkelijk , overzichtelijk en ruim.

Vanuit de keuken heeft u een halfhoge doorgang naar de eetkamer, die weer heerlijk aansluit op het binnenbalkon en de gigantische veranda. Een veranda waar u altijd heerlijk kunt zitten ook tijdens en in de regentijd.
Door de doordachte kap heeft u geen last van inregenen en zit u altijd heerlijk droog. Handig om buiten te eten en een feestje te geven.

De woonkamer is zeer ruim en voorzien van klapschuifdeuren, waardoor u de woonkamer verlengt met de veranda en zo een schitterend uitzicht heeft op de achtertuin en het aangrenzende binnenmeer van Palmvillage.

Lees verder...

Deze villa heeft 2 ruime masterbedrooms met inloopkast en ruime badkamer. Een 3e slaapvertrek is een geweldige kamer en ook voorzien van een eigen bad en toilet, en kan eventueel gebruikt worden als bed & breakfast, met dubbele uitslaande terrasdeuren naar de veranda. Zo heeft de villa nog een tuingereedschapruimte, apart te openen voor uw tuinman. Een ruime waskamer voor uw wasmachine en schoonmaakspullen, ook apart te betreden door uw dienstdame. Bij de dubbele garage is een hobbyruimte voor al uw gereedschap en spullen met daaraan een aparte ruimte voor de hydrofoor, zodat u geen geluidshinder daarvan ondervindt. Via de keuken voorraadkamer is er nog een mogelijkheid om de zolder te bereiken, om daar op de gemaakte zoldervloer uw spullen op te slaan die u niet direct nodig hebt.

Om het huis is een ruime bestrating en een prachtige tuin met bomen en planten. Zo ook een fijne open relax hut op neuten met een dak van singels om heerlijk te hangmatteren en over uw terrein te kijken en met een zicht op het rustgevende meer.

In de villa zijn totaal 4 toiletten waarvan 1 een gastentoilet is. Er zijn 4 airco's, een in elke slaapkamer en in het kantoor. De woonkamer, eetkamer en keuken zijn voorzien van plafondventilators wat ook voldoende is en de tropische sfeer waarborgt.

Een heerlijk en veilig huis door het alarm- en camerasysteem, maar ook door zijn omgeving en rust op het woonpark. Ideaal voor ouders met kinderen, maar ook om uw kleinkinderen te laten logeren. Heerlijk vissen vanuit uw achtertuin in het meer. Heerlijk om uw hobby uit te oefenen of het hebben van een atelier in het 3e slaapvertrek. Heerlijk voor het uitoefenen van een B & B of het geven van prive feestjes.

Een villa om u te verassen en het bekijken de moeite waard is.
waar vindt u zoveel woongenot en luxe in combinatie met rust en veiligheid,
onder de tropenzon met een heerlijk briesje.

Kom kijken en overtuig uzelf.

Het perceel
De breedte van het perceel is 30meter, zowel links als recht een leegstaand perceel, keurig onderhouden en ligt hoger dan de straat.

Voorzieningen
Water en elektriciteit 110/220volt zijn aanwezig, alarm, internet, allen aanwezig.

Samenvatting
Pracht van een woning met nauwelijks of geen achterstallig onderhoud!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Palissadepalmlaan • Palm Village • Commewijne • Suriname


  Deel deze pagina!